Alle mand er klar i FCN

Kategorier


Patrick Mtiliga fik sin debut for FCN i pokalkampen i Hillerød og et klap på skulderen af Assistentræner John Bredal.

Alle mand er klar i FCN

Patrick Mtiliga har nu spillet fuld tid i to kampe og dermed kan Cheftræner Kasper Hjulmand vælge frit på alle hylder.

Det er sjældent en træner kan kigge mod samtlige spillere i sin trup, når han skal finde løsninger og muligheder. Men den situation står Kasper Hjulmand med i FC Nordsjælland lige nu. Enock Adu træner nemlig fuldt med igen efter sin tåskade, og Mads Thomsen spillede hele pokalkampen mod Hillerød i sidste uge uden problemer. Samtidig har Patrick Mtiliga, der skulle bygge sin grundform op efter han kom til FC Nordsjælland for godt en måned siden, gjort store fremskridt. Den angrebsivrige back spillede fuld tid i både pokalgevinsten over Hillerød sidste onsdag og i reserveholdssejren mod AB mandag eftermiddag. – Det var rart at få spilletid igen. Selv om den første af de to kampe måske ikke havde den højeste intensitet, så kan jeg mærke niveauet stiger hele tiden, og nu føler jeg, at det er op til træneren at vurdere, hvordan det skal udvikle sig. Jeg er bare glad for, at jeg nu har fået to kampe i benene uden problemer, siger Patrick Mtiliga. Også Cheftræneren glæder sig over at have alle mand til rådighed og ikke mindst de fremskridt Mtiliga har gjort den seneste tid. – Der er ingen tvivl om, at Patrick er ved at være der. Han har nu fået kampe i benene, og det har været godt at se ham. Nu er han nået til det punkt, hvor han kan indgå på lige fod med de andre spillere i forhold til udtagelsen af truppen til kampene, siger Cheftræner Kasper Hjulmand.