Åbent Hus i Farum Park 4. september kl. 11-14

Kategorier


Foto: Fjerbolden.dk

Åbent Hus i Farum Park 4. september kl. 11-14

Så er det snart tid til dette års Åbent Hus i Farum Park. Endnu engang er der dømt underholdning for hele familien, og i år kan du endda komme til at se hele Farum Park bag kulisserne. Der er også mulighed for at vinde en VIP-loge på en kampdag.

Ligesom de tidligere år, er der masser af aktiviteter, i samarbejde med bl.a. www.Fun4kids.dk: – 5-mands kampe mod Superligaspillerne – Menneskeligt bordfodboldbord (Se mere på www.fun4kids.dk) – Soccerama (Se mere på www.fun4kids.dk) – M-stations – Hoppeborge (Se mere på www.fun4kids.dk) – Fiskedam med forskellige præmier. – Tag billede med Pokalmesterpokalen – Fællesbillede med fans og spillere – Straffesparkskonkurrence, hvor du kan vinde en rundvisning i Farum Park og frokost med din favoritspiller. – Mød Timba – Mød Wild Tigers Men i år kan du også få et indblik i hotellets verden, for Farum Park Sports- og Konferencecenter holder åbent i køkkenet, i konferencer, loger og suiter samt FC Nordsjællands VIP-lounger, hvor man kan købe buffet til små penge. Boderne i Farum Park har selvfølgelig også åbent, så du kan få en stadionpølse og en kold øl, hvis det er den klassiske fodboldmenu, der trækker. Så hvad enten du vil møde dine idoler og favoritspillere tæt på, eller finde ud af hvor forårets konfirmationer og andre selskaber skal holdes, er der masser af muligheder for at have en hyggelig dag. I løbet af dagen vil der ligeledes være mulighed for at vinde et eksklusivt loge-arrangement på en kampdag i en af Farum Parks super flotte loger. Vi glæder os meget til at byde jer alle sammen velkommen i Farum Park til et super Åbent Hus-arrangement søndag den 4. september kl. 11.00-14.00. Programmet er som følger: 11.00 – 13.15 Aktiviteter åbner
11.05 – 11.10 Velkomst
13.15 – 13.45 Straffesparkskonkurrence
13.45 – Fælles holdbillede med spillere og fans (husk rød trøje)

14.00 – Stadion lukker
14.00-15.00 – Happy hour i Café Sepp Foto:Fjerbolden.dk Foto:www.boesenfoto.dk
Tag billede med pokalen, som FC Nordsjælland nu har vundet 2 år i træk.