Truppen til Midtjylland

Kategorier

Truppen til Midtjylland

De mange kampe for tiden er ingen undskyldning, når FC Nordsjælland skal forsøge at tage tredje sejr i streg i Superligaen på udebane mod FCM søndag kl. 14.00.

Cheftræner Kasper Hjulmand og resten af trænerteamet har resultaterne med sig for tiden efter to sejre i de seneste to Superligakampe og en tæt uafgjort dyst mod Sporting CP i Europa League kvalifikationen torsdag aften. Og at de mange kampe ikke er hverken skal ses som en undskyldning eller et problem understreger Cheftræneren ved at genudtage samtlige 19 mand fra torsdagens hårde dyst med Sporting CP. -Vi er klar til kampen søndag eftermiddag. Vi har lagt Europa League play-off bag os og tænker kun på FC Midtjylland nu. Jeg føler, vi er klar både fysisk og mentalt. Vi har før spillet mange kampe i træk og ved, det er noget, vi kan håndtere, siger Kasper Hjulmand. -Det er altid svært at spille i Herning, og FCM’s hold har store individuelle kvaliteter. Men vi vil kæmpe vores chance og ser muligheder for at lave point i Herning. Igen har trænerteamet haft frit valg på alle hylder. Ingen spillere i truppen er skadet eller i karantæne, og derfor er der som sagt genvalg til de samme 19 spillere, der var udtaget torsdag aften mod Sporting. FC Nordsjællands trup til Superligakamp mod FCM i MCH Arena søndag kl. 14.00: 1.Jesper Hansen (M), 2. Jores Okore, 4. Henrik Kildentoft, 5. Andreas Bjelland, 6. Enock Adu, 7. Nicolai Stokholm, 9. Tobias Mikkelsen, 10. Mikkel Beckmann, 12. Rawez Lawan, 17. Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 19. Mark Gundelach, 20. Matti Lund Nielsen, 22. Andreas Laudrup, 23. Mathias Nielsen, 24. Andreas Granskov, 25. David Jensen (M), 27. Seejou King, 28. Nichlas Rohde Truppen tæller 19 spillere og derfor skal een sorteres fra på kampdagen.