Tobias Mikkelsen: Fantastisk holdindsats

Kategorier


Tobias Mikkelsen hamrer her bolden i kassen mod Lyngby til 1-0. En perletræffer. (Foto: Boesenfoto.dk)

Tobias Mikkelsen: Fantastisk holdindsats 

Tobias Mikkelsen blev kåret til Man of the Match og stod for en perletræffer til 1-0

FC Nordsjællands første målscorer Tobias Mikkelsen blev også kåret som kampens bedste spiller af Man of the Match partner AL-Bank, og scoringen var også en ren perletræffer: – Det var dejligt at sparke den i kassen. Det har jeg længtes efter. I det hele taget var dejligt at vinde en kamp sådan her. Det havde vi slet ikke regnet med, men jeg synes, det var en fantastisk holdindsats hele kampen igennem, siger Tobias Mikkelsen. – Vi viste gode takter offensivt fra start til slut, og vi holdt ofte trykket på dem, så vi også kunne vinde 2. boldene. Men afgørende for godt angrebsspil er, at forsvaret står godt og midtbanen fungerer. Og det gør det alt sammen i dag. Vi spiller dem helt rigtigt, holder fast på bolden og lader dem løbe efter os. Og så sparker vi bolden ind, når chancen er der, siger en glad Tobias Mikkelsen. Anfører Nicolai Stokholm havde denne vurdering af forløbet: – Det var så vigtigt for os at vise, at vi kan levere, selv om vi har spillet en hård kamp tre dage forinden. Vi skuffede ude mod FCM, men i dag fik vi vist, at vi kan spille to hårde kampe i træk og via stenhårdt arbejde nå et resultat. – 4-0 var jo ikke et mål for stort. Vi spillede en flot kamp og kontrollerede den hele vejen. Det var en god dag. Nu skal vi spille en pokalkamp på onsdag, men i Superligaen er der en lille pause, og den kan vi heldigvis gå ind til med en god oplevelse. Vi har en næsten skadesfri trup, og med et par uger på træningsbanen, kan vi være friske til det går løs i Superligaen igen, siger Nicolai Stokholm. Michael Parkhurst har i de seneste kampe rykket rundt på banen i flere forskellige positioner. Mod Lyngby spillede han venstre back og gjorde det strålende: – Det er jo godt at kunne dække flere pladser, for det holder mig på grønsværen. Men det er da også en udfordring at rykke rundt på den måde. Og sjovt, når vi vinder 4-0. – Det var en fantastisk indsats af hele holdet efter så kort en pause fra kampen i Lissabon. Det er vist meget længe siden, at vi har vundet med fire mål. Og jeg er ekstra glad for, at vi holdt clean sheet. Det er altid vigtigt for forsvar og målmand, siger Michael Parkhurst.