To FCN-spillere på U/18 landsholdet

Kategorier


Philip Zinckernagel ny FCN-spiller i U/18 landsholdsregi.

To FCN-spillere på U/18 landsholdet

Både Philip Zinckernagel og Kristian Lindberg har fået valg til træningssamlingen i Vildbjerg om 14 dage.

FC Nordsjælland har fået to spillere med i truppen, som U/18 landstræner Per Andersen har kaldt til landsholdssamling i Vildbjerg 22. og 23. august. Det er Kristian Lindberg, der har været med omkring U-landsholdene længe samt som ny i landsholdsregi Philip Zinckernagel.

FC Nordsjællands A+ træner og talentansvarlige, Kenneth Rasmussen, siger om udtagelserne:

– Vi er glade og stolte på spillernes vegne, og som klub når vores spillere er med på landshold. For begge spillere gælder de samme regler på landshold som for alle vores øvrige spillere hjemme i klubben her, man er altid til eksamen i elitefodbold.

– Så det handler om at gribe chancen, arbejde hårdt og vise fødderne frem – så de kan holde sig blandt dette selskab, siger Kenneth Rasmussen og knytter følgende kommentarer til hver enkelt spiller: 

– Philip Zinckernagel er meget ny i landsholds regi, han har snuset lidt til U/17 landshold, men dette er første rigtige udtagelse for ham. Den er efter klubbens mening fortjent, da Philip har udviklet sig meget positivt det sidste halve års tid.

– Han har virkelig fået effekt på sit spil og er meget ofte involveret i de momenter, der er afgørende for vores kampes udfald, både som oplægger og målscorer. Desuden arbejder han altid hårdt og aggressivt til træning og i kamp. Det er en meget vigtig egenskab, fastslår Kenneth Rasmussen.

– For Kristian Lindberg, som har været fast på landshold i flere sæsoner nu, er det naturligvis vigtigt med genvalg. Det er årgang 94, og det er et godt kuld, som også har vist flotte resultater sammen som hold med deltagelse ved U/17 VM med mere.

– Så der hård konkurrence om pladserne, og det er meget positivt, han bliver udtaget igen, når holdet rykker op videre i systemet som U/18 landshold.

– Det viser, han har været holdbar blandt de bedste i landet, og det er flot. Kristian er en spiller, der har færdighederne til at afgøre kampe, så han skal blive ved med at arbejde hårdt og seriøst, så har han gode chancer for holde sig der, siger Kenneth Rasmussen.