Tidligt rødt kort smadrede kampen

Kategorier

David Jensen er chokeret over at få rødt kort i den situation.

Tidligt rødt kort smadrede kampen

Udvisning af FCN-keeper David Jensen efter godt et kvarters spil ødelagde værdien af Reserveholdskampen mod Brøndby.

Det, der i et kvarter lignede en intens og værdifuld Reserveholdskamp mellem FCN og Brøndby, blev lagt i ruiner efter godt et kvarters spil af et rødt kort til FCN-keeper David Jensen. FC Nordsjælland var kommet foran 1-0 i det femte minut efter et glimrende angreb, hvor Oguzhan “O.G.” Aynaoglu med et glimrende forarbejde spillede Christian Gytkjær fri til scoring. Det første kvarter var intenst og godt, men i det 17. minut kom den hændelse, der fik så afgørende indflydelse på resten af kampen, at den blev total værdiløs for begge hold. Brøndbys nyindkøbte nigerianer slap alene igennem, David Jensen gik frem i ham men nåede ikke bolden, hvorefter nigerianeren løb ind i Davids ben og faldt. Dommeren valgte både at tildele Brøndby det oplagte straffespark og samtidig give David Jensen rødt kort. Og den udvisning smadrede alt for FCN, der ikke havde nogen reservekeeper på bænken til kampen og måtte lade markspiller Søren Henriksen trække i målmandstrøjen. Brøndby udlignede til 1-1 på starffesparket, og selv om Søren Henriksen havde et par gode redninger i de næste minutter forplantede en usikkerhed sig til hele FCN-holdet, der med kun 10 mand konstant blev presset højt oppe på banen af det meget stærke Brøndby-mandskab. Det gav Brøndby en 3-1 føring ved pausen, og i 2. halvleg faldt de kun 10 FCN-spillere fra hinanden som hold, mens Brøndby trods overtal bevarede koncentrationen og det konstante pres, der resulterede i en storsejr på hele 10-1. FC Nordsjællands Assistenttræner John Bredal havde denne korte kommentar bagefter: – Jeg var meget tilfreds med det første kvarter, indtil kampen blev smadret af et efter min mening klart fejlskøn af dommeren. Resten af kampen blev ret irrelevant på de betingelser, men selvfølgelig skal vi have et højere bundniveau selv med kun 10 mand og en markspiller på mål. Og vi skal kunne forsvare os bedre, så der er ingen undskyldninger for at lade sig gå sådan på af en enkelt kendelse. Målmand David Jensen var knust over det røde kort: – Jeg er nærmest i chok og forstår ikke, at jeg blev udvist i den situation. Jeg rammer ham da med foden, men det er nærmest ham, der løber ind i mig, og jeg havde slet ikke forestillet mig, at jeg ville få rødt kort, siger David Jensen Reserveholdsturneringen: FCN-Brøndby 1-10 (1-3) Mål for FCN i 5. minut Christian Gytkjær, assist “O.G”. FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger: David Jensen (udvist i 17. minut)
Mark Gundelach
Søren Henriksen (på mål i 17. minut)
Jacob Egeris
Seejou King (ind i 46. minut Patrice Bernier)
Mathias Nielsen
Lasse Petry (ind i 75. minut Andreas Maksø)
Mads Thomsen (ind i 64. minut Nicklas Rohde)
Andreas Laudrup (ind i 46. minut Tobias Mikkelsen)
Christian Gytkjær
Oguzhan “O.G.” Aynaoglu (ind i 68. minut Patrick Lergaer