Reserverne spiller hjemme mod Brøndby

Kategorier


Nicklas Rohde spillede 1. halvleg mod HB Køge i går og får også kamptid i dag i Reserveholdskampen mod Brøndby. (Foto: Boesenfoto.dk)

Reserverne spiller hjemme mod Brøndby

FC Nordsjællands startopstilling til Reserveholdskampen i dag mandag kl. 14 i Farum Park

I Reserveholdsturneringen skal FCN i dag mandag spille mod Brøndby, og kampen afvikles i Farum Park på bane 3 kl. 14. FC Nordsjælland har sin startopstilling klar til kampen: David Jensen – Mark Gundelach, Jacob Egeris, Søren Henriksen, Seejou King – Lasse Petry, Mathias Nielsen, Mads Thomsen – Andreas Laudrup, Christian Gytkjær og Oguzhan “O.G.” Aynaoglu. På bænken har FCN fra start: Tobias Mikkelsen, Nicklas Rohde, Patrice Bernier, Patrick Lerager og Andreas Maxsø. Patrice Bernier, som i øjeblikket træner med i FCN for at genfinde formen efter sin skade og med henblik på at finde en ny klub, får således også lejlighed til lidt kærkommen kamptræning.