Rawez Lawan: Vi har stor respekt for HB Køge

Kategorier


Rawez Lawan – her i aktion mod Silkeborg – plejer at være i målhumør mod HB Køge. (Foto: Boesenfoto.dk)

Lawan: Vi har stor respekt for HB Køge

FC Nordsjælland kan for alvor rykke i tabellen med en sejr over HB Køge søndag kl. 18.00 i Farum Park.

FCN havde et meget svært startprogram i den nye sæson, men med sejren i søndags hjemme over Silkeborg, er der nu skabt muligheder for et kraftigt ryk opad i tabellen, hvis det også lykkes at slå HB Køge på søndag kl. 18 i Farum Park. HB Køge har fået en meget skidt start, når det gælder point, for alle fire kampe er tabt, men rent spillemæssigt har oprykkerne præsteret rigtig pænt i mange af kampene. Derfor er det også et hold, der stadig har troen på sejre og kan være farlig for enhver modstander: – Vi har stor respekt for HB Køge, og tager kampen med samme alvor som enhver anden kamp i Superligaen. Kun hvis vi alle arbejder rigtig hårdt for hinanden og holdet, kan vi klare det. Men gør vi det, tror jeg også på, at vi står med de tre meget vigtige point på søndag, siger FCN-angriberen Rawez Lawan. FCN har kun mødt HB Køge i Superligaen tre gange tidligere, nemlig i forrige sæson, hvor HB Køge fik et år i den bedste række. Her vandt FCN den ene kamp i Køge med 2-1, mens en kamp hver sted endte uafgjort 1-1. Og netop Rawez Lawan har gode minder fra de tre kampe, idet han scorede tre af FC Nordsjællands fire mål, bl.a. begge træffere i 2-1 sejren: – Det er ikke noget, jeg går og tænker på. Jeg tror ikke, der er noget specielt i forhold til HB Køge, men jeg håber da altid, at jeg kan score mål og hjælpe holdet. Det er meget vigtigt for os at vinde på søndag for at forbedre positionen i tabellen. – Selv om vi spillede en skidt 1. halvleg mod Silkeborg, er det stadig en styrke at kunne komme tilbage og vinde sådan en kamp. Det kan vi bruge fremadrettet. Sejre giver selvtillid og bliver selvforstærkende, og det vil være super med to sejre i træk, siger Rawez Lawan. FC Nordsjælland er ikke forvænt med sejrsstimer. I sidste sæson lykkedes det således først i runde 31 at få to sejre i træk. Nu er muligheden der på søndag, og tre point vil ikke blot give ekstra selvtillid og et ryk i Superligaen men også være et godt afsæt frem mod næste uges Europa League kamp mod Sporting CP torsdag 18. august kl. 20 i Farum Park Hos Danske Spil er FCN klar favorit mod HB Køge. Oddsene på Den Lange ser således ud: Kamp 195 FCN-HB Køge 1-X-2 til odds 1,45 – 4,00 – 6,20. Rawez Lawan giver følgende spilforslag på Den Lange hos Danske Spil til tre af de øvrige kampe i denne Superligarunde: 96 AaB.OB 2 til odds 2,30
107 FCK-FCM 1 til odds 1,45
174 Brøndby-SønderjyskE 1 til odds 1,75 Se alle odds hos Danske Spil: KLIK HER