Pokaltruppen til Hillerød

Kategorier


Tobias Mikkelsen scorede et fantastisk flot mål i søndags mod Lyngby og er også med i truppen i Hillerød onsdag aften. (Foto: Boesenfoto.dk)

Pokaltruppen til Hillerød

FC Nordsjælland drager onsdag ud på første forsvarsfærd af pokalmesterskabet, når Hillerød tager imod onsdag kl. 17.45

De dobbelte forsvarende pokalmestre fra FC Nordsjælland har fået en interessant lodtrækning at træde ind i årets udgave af DBU Pokalen med. Det bliver et lokalopgør, når Hillerød Fodbold tager imod på Hillerød Stadion onsdag aften kl. 17.45. Hillerød Fodbold er byens store fodboldsatsning, hvor rammerne og ambitionerne er til mere, selv om klubben til dagligt foreløbigt kun holder til i serie 2. FCN går dog ind til opgaven med respekt for modstanderen. – I Pokalen har vi i den grad noget at forsvare, og kampen i Hillerød er det første skridt i den retning. Vi tager intet for givet, for vi ved fra de tidligere år, at alle kampe skal angribes seriøst, og vi vil forberede os, som var det en hvilken som helst anden kamp og modstander. – Vi har som sagt spillet andre kampe mod hold fra lavere rangerende rækker, så vi ved, det er en stor kamp for vores modstander. Vi kommer til at dominere kampen og forsøge at angribe meget for at score, men det bliver ikke lige til. Erfaringen siger os, at mindre hold med stor energi og entusiasme vil gøre livet surt for os, og derfor skal vi forsøge at vise os frem fra vores bedste side, siger Cheftræner Kasper Hjulmand. – Men helt generelt, så glæder vi os til at komme til Hillerød og spille kamp, fordi det er en vigtig og stor by i vores område her i Nordsjælland – også hvad angår fodbolden. Vi har fået flere spillere fra Hillerød gennem tiden, og byen tæller ikke færre end tre af vores samarbejdsklubber. Tigrenes trup til kampen bakker trænerens ord op. Flere profiler fra Superligatruppen er med i Hillerød, hvor det f.eks. kan blive til officiel debut for Patrick Mtiliga. Trænerteamet må dog se bort fra Andreas Laudrup og Jores Okore, der har sluttet sig til det danske U/21 landshold. FCN’s trup til 2.runde i DBU Pokalen mod Hillerød Fodbold på Hillerød Stadion, Selskovvej 76, 3400 Hillerød, onsdag kl. 17.45:

3.Jacob Egeris, 7. Nicolai Stokholm, 8. Patrick Mtiliga, 9. Tobias Mikkelsen, 12. Rawez Lawan, 13.Oguzhan “O.G” Ayanoglu, 15. Mads Thomsen, 19. Mark Gundelach, 20. Matti Lund Nielsen, 21. Christian Gytkjær, 23. Mathias Nielsen, 25. David Jensen (M), 28. Nichlas Rohde, 29. Søren Henriksen, 30. Lasse Petry, 32. Jannick Storch (M).