Ny offensiv forstærkning til FCN U/19 Liga

Kategorier

Ny offensiv forstærkning til FCN U/19 Liga

Den tidligere U17 landsholdsangriber Anders Junge skriver kontrakt med FCN.

FC Nordsjællands U/19 Ligatrup er blevet tilført ny offensiv forstærkning. Cheftræner Peter Feher og træner Søren Krogh kan glæde sig over, at den 18-årige Anders Junge, tidligere U/17 landsholdsangriber, har skrevet kontrakt med FCN. FC Nordsjællands A+ Træner og talentansvarlige Kenneth Rasmussen ser store muligheder i den nye spiller: – Vi har søgt lidt efter en offensiv forstærkning til vores årgang 93, og da Anders Junge kontaktede os her i sommer, var vi ikke i tvivl om, det var den type spiller, som vi havde søgt efter. – Det en spiller vi har kendt længe, som inden ophold i AGF og Lyngby, har fået meget af sin fodboldopdragelse i vores gode samarbejdsklub BSV, siger Kenneth Rasmussen. – Junge er en fysisk stærk spiller, der kan og vil sætte sine direkte modstandere med gode temposkift. Han har et rigtigt fint blik for spillet og sine medspillere, og så ved vi, at han selv kan score mål. Han har desuden vilje og temperament, som brugt rigtigt, styrker ham selv og holdet. Vi glæder os meget til at følge hans udvikling i vores regi, lyder det fra Kenneth Rasmussen.. 18-årige Anders Junge siger om sit skifte:: – Efter at have overvejet min fremtid valgte jeg at skifte til FC Nordsjælland, da jeg mener, det er her jeg har de bedste muligheder for at nå min ambition om at blive Superligaspiller. – Jeg kender flere af de nuværende ungdomsspillere i FCN og ved fra dem, at dette er et rigtigt godt udviklingsmiljø, og at man også satser på sine egne unge spillere, siger Anders Junge. Peter Feher og Søren Krogh liner U/19 Ligamandskabet op til kamp for første gang i sæsonen på lørdag kl. 13.00 på hjemmebane mod Brøndby. Også FCN U/17 Liga starter hjemme mod Brøndby på lørdag kl. 15.15 med Sune Jensen som Cheftræner og træner Daniel K. Pedersen til at styre tropperne.