Mtiliga til FC Nordsjælland

Kategorier


Patrick Mtiliga havde torsdag første træningsdag i Farum Park.

Mtiliga til FC Nordsjælland

FCN har skrevet en 2-årig kontrakt med Patrick Mtiliga. Den danske VM-spiller kommer til Nordsjælland fra den spanske Primera Division.

FC Nordsjælland har fået tilgang fra den anden danske VM-spiller i dette transfervindue. For lige som Mikkel Beckmann vil Patrick Mtiliga fremover spille sin fodbold med tigeren på brystet. Til stor glæde for den sportslige ledelse, har 30-årige Mtiliga valgt FC Nordsjælland som sin klub, efter han forlod Malaga i den bedste spanske række, hvor den rutinerede venstre back har spillet de seneste to sæsoner. – Med en trup fyldt af talent har strategien i dette vindue været at arbejde på primært at tilføre etablerede spillere, og med Mikkel Beckmann og nu Patrick Mtiliga, er vi lykkedes med det, føler jeg. At forstærke truppen med to spillere, der var med til VM for et år siden, er helt fantastisk og et bevis på, at FC Nordsjælland har udviklet sig, siger Sportschef Jan Laursen. –  Vi har haft is i maven i forhold til at finde de helt rigtige spillere, og derfor er vi også tålmodige med Patrick Mtiliga. Han skal have tid til at få bygget noget på sin form, før han slippes løs. Den rigtige og langsigtede løsning er vigtigere end at handle impulsivt for os, også når det kommer til Patrick Mtiliga. Cheftræneren er også en tilfreds mand. Kasper Hjulmand har fået en af de spillere til klubben, som han allerhelst ville have. En spiller, som vil tilføje noget både på og uden for banen. – Vi har været grundige og ville vente på det bedste. Og det føler jeg virkelig, vi har fået nu. For Patrick passer perfekt til vores måde at spille fodbold på. Vi har søgt efter at få noget erfaring og robusthed ind i truppen, for talentet har vi i FC Nordsjælland. Og her vil Patrick komme til at gøre en stor forskel, for han har prøvet meget, og han vil give en masse også på træningsbanen. Så jeg ser det her som det perfekte match, siger Kasper Hjulmand. Patrick Mtiliga har optrådt fem gange for det danske A-landshold og 37 gange på diverse U-landshold. Han har fået trøje nummer 8 i FC Nordsjælland.