Mtiliga: Sjovere at deltage i træningen

Kategorier


Patrick Mtiliga trænede med resten af truppen i dag og tester her målmand David Jensen.

Mtiliga: Sjovere at deltage i træningen

I dag var nyindkøbte Patrick Mtiliga for første gang med i den almindelige FCN-træning, men der er stadig lidt vej til kampformen.

  Patrick Mtiliga har kun selvtrænet med løb, siden sæsonen sluttede i Malaga i maj, og han har derfor et stykke vej endnu til kampformen. Men allerede i dag deltog han i den almindelige træning sammen med alle de øvrige i Superligatruppen. – Det var noget sjovere at være med i selve træningen sammen med de andre. Man vil jo gerne være med, hvor det sker i stedet for at selvtræne udenfor sidelinjen. Men siden sæsonafslutningen har jeg kun selvtrænet med løb og ikke fodboldrelaterede ting, og så gælder det om at have tålmodighed, siger Patrick Mtiliga, der ikke ved, hvornår formen er til også at få kamptræning. – Man må ikke være naiv og gå for tidligt i gang. Jeg kan sagtens mærke, at de andre er langt henne i sæsonen, og der er jeg slet ikke endnu. Nu bliver det spændende i morgen, når vi skal vurdere kroppens og stængernes reaktion på dagens træning, siger Patrick Mtiliga, der er faldet glimrende til i klubben allerede: – Man falder let til her. Jeg er selv meget åben, og her er mange unge snakkesalige typer, så det er ikke svært at få kontakt og føle sig hjemme, fastslår Patrick Mtiliga, der altså ikke er i betragtning til kamp lige med det samme. Cheftræner Kasper Hjulmand har også masser af tålmodighed med sin nye spiller: – Patrick er en uge henne i opstarten, som resten af truppen brugte fire uger på. Der kommer til at gå lidt tid endnu, før vi får gavn af ham i kampene. Men hidtil forløber alt fint. Det går, som det skal ifølge planen, siger Kasper Hjulmand. Da Patrick Mtiliga for en lille uge siden skrev kontrakt med FC Nordsjælland, gik han straks i gang med en intens grundtræning under ledelse af den fysiske træner Mathias Zangenberg.