Laudrup: Jeg scorer gerne igen mod Lyngby

Kategorier


Andreas Laudrup glæder sig til kampen om håneretten. (Foto: Boesenfoto.dk)

Laudrup: Jeg scorer gerne igen mod Lyngby

Andreas Laudrup var FC Nordsjællands målscorer i Lissabon torsdag aften, og han er ekstra tændt til søndagens lokalbrag mod Lyngby i Farum Park kl. 16.

FC Nordsjælland leverede en flot indsats i Lissabon mod det portugisiske storhold Sporting CP torsdag aften. De trætte spillere er i eftermiddag kommet retur og har nu kun to dage til at lade op til lokalbraget mod Lyngby i Farum Park søndag kl. 16. Det ser Andreas Laudrup dog kun som en udfordring:
-Vi skal nok være 100% klar til mødet med Lyngby. Det må ikke være noget problem mentalt at skifte scene fra Europa League til Superligaen. På søndag er det Superligaen, det gælder, og det er den kamp, der har hele vores fokus.

– Der er kun en ti kilometer mellem de to klubber, og det er et brag mellem lokalrivaler. Der er også mange relationer spillerne imellem på de to hold, så der står ekstra meget på spil. Udover de tre vigtige point, er det også en kamp om håneretten. Jeg vil da meget gerne have den overfor mine tidligere klubkammerater, siger Andreas Laudrup. Han har nok heller ikke selv så trætte ben, da han først kom på banen midt i 2. halvleg i Lissabon. Andreas Laudrup fik alligevel tanket lidt selvtillid som målscorer, idet det var ham, der stod for FC Nordsjællands sene reducering til 1-2.

– Nederlaget overskygger klart min scoring, men det er altid dejligt at lave mål, og jeg vil da meget gerne score igen mod Lyngby på søndag. Nu er jeg i gang med at lave mål, så hvorfor ikke to kampe i træk. Vi er i hvert fald ekstra tændte til den kamp, lover Andreas Laudrup. Hos Danske Spil er FC Nordsjælland favorit i søndagens kamp. Oddsene på Den Lange ser således ud: Kamp 162 FCN-Lyngby 1-X-2 til odds 1,80 – 3,50 – 3,85
Andreas Laudrup giver følgende spilforslag hos Danske Spil til tre af de øvrige kampe i denne Superligarunde:
Kamp 76 HB Køge-AaB X til odds 3,60
Kamp 157 FCK-Silkeborg 1 til odds 1,28
Kamp 201 FCM-Brøndby X til odds 3,25 Se alle odds hos Danske Spil: KLIK HER