Kontraktforlængelse med Rohde

Kategorier


Nichlas Rohde, her i aktion mod HB Køge i søndags, har fået forlænget sin kontrakt med FCN. (Foto: Boesenfoto.dk)

Kontraktforlængelse med Rohde

FC Nordsjælland har skrevet en 3½-årig kontrakt med Nichlas Rohde. Den unge angriber fra egen U-sektor har gjort sig fortjent til at være en del af fremtidsplanerne i Farum Park.

Nichlas Rohde har efter sommerferien for alvor fået overbevist den sportslige ledelse i FC Nordsjælland om, at han er gjort af det rette stof. 19-årige Rohde imponerede i optakten til sæsonen og har siden bygget på ved at score i sin debut i Superligaen mod Silkeborg og komme på banen i den store kamp mod Sporting CP. Men det er dog på træningsbanen Rohde for alvor har vist det der skal til, for at overbevise den sportslige ledelse om, at han hører til i FC Nordsjælland frem til nytår 2014. – Nichlas Rohde har allerede vist meget lovende takter, efter han kom ind i miljøet omkring Superligatruppen, og han har nok så vigtigt allerede scoret sit første Superligamål. Da Nichlas desuden besidder flere af vores kerneværdier som f.eks. dedikation og mod, så tror vi på, at vi sammen går en spændende fremtid i møde, siger Sportschef Jan Laursen.  – Unge danske angribere på det niveau hænger ikke på træerne, og derfor er det en ekstra god fornemmelse, at man med god samvittighed kan give en af sine egne den mulighed, som Nichlas nu har fået. Han skal naturligvis fortsætte det hårde arbejde, som han indtil videre har lagt for dagen på træningsbanen, men kan han det, så føler vi forudsætningerne er der til, at han kan blive en god angriber for FC Nordsjælland. Nichlas Rohde stammer oprindeligt fra samarbejdsklubben Jyllinge og kom til FC Nordsjælland som U/17 spiller. Her har den farlige angriber for alvor udviklet sig og blev sidste år topscorer i landets bedste U/19 række med 20 mål. Nu har han altså fået en længerevarende kontrakt, men vil i det daglige foreløbig stadig høre til U/20 truppen. – Jeg er rigtig glad for, at det allerede er gået på plads nu i forhold til at få en kontrakt. Jeg føler, det er gået hurtigt, og det er dejligt at have fremtiden på plads, så jeg kan have fuld fokus på at fortsætte min udvikling her i klubben. Min målsætning er, at blive stamspiller så hurtigt som jeg kan. På kort sigt skal jeg kæmpe mig til så meget spilletid som muligt, men for fremtiden er mit mål at være stamspiller og lave kasser for FCN, siger Nichlas Rohde – Det betyder rigtig meget for mig, at det er her, jeg nu får chancen for at slå igennem. Jeg har været i FCN i flere år, og det har hele tiden været min 1.prioritet at få en kontrakt i FC Nordsjælland. Jeg kender miljøet omkring holdet og er glad for at være her. Og så føler jeg også, at trænerteamet tror på mig og forudsætningerne er der til, at jeg kan få mine mål indfriet, hvis jeg kæmper for det.