Kom og hør om fremtiden i FC Nordsjælland

Kategorier


Matti Lund blev sidste år kåret til Årets Spiller af Wild Tigers. Nu kan du møde ham og Mikkel Beckmann til arrangementet i FCN Baren.

Kom og hør om fremtiden i FC Nordsjælland

Wild Tigers og FC Nordsjælland er glade for at kunne invitere medlemmer og sæsonkortholdere til en spændende aften, hvor vores nye cheftræner Kasper Hjulmand, bestyrelseformand Allan K. Pedersen samt Mikkel Beckmann og Matti Lund Nielsen sætter dagsordenen.

Hjulmand vil fortælle om sine idéer og tanker for holdet og den nye sæson. AKP vil delagtiggøre os i klubbens visioner og spillerne vil fortælle lidt om opstarten og sæsonstarten i truppen. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til alle i panelet, så nu har du mulighed for at få svar på alt det, du har gået og tænkt over hen over sommeren. Arrangementet er KUN for sæsonkortholdere og/eller medlemmer af Wild Tigers.
Tirsdag den 9. august kl. 19.00 – 21.00 Tilmelding til arrangementet
Send en mail til  kontor@wildtigers.dk (også selvom du er sæsonkortholder), skriv navn og enten WT medlemsnummer eller dit sæsonkort-stregkodenummer eller siddeplads. Vi glæder os til at se jer til en spændende klubaften. FC Nordsjælland og Wild Tigers Bliv medlem af Wild Tigers her: http://wildtigers.dk/index.php?IndmeldelseBliv sæsonkortholder her: http://www.fcnshoppen.dk/product_info.php?cPath=2&products_id=129