Kildentoft: Vi er klar fra start mod FCM

Kategorier


Henrik Kildentoft spillede stærkt mod Sporting CP og lover, at kræfterne er tilbage på søndag i Herning. (Foto: Boesenfoto.dk)

Kildentoft: Vi er klar fra start mod FCM

FC Nordsjællands spillere kender betingelserne for at klare sig trods et meget tæt og hårdt kampprogram.

Når FC Nordsjællands spillere søndag løber på banen i MCH Arena i Herning, vil hjemmeholdet givetvis forsøge at lukrere på, at tigrene har en hård kamp mod Sporting CP siddende i benene. Men ulvene skal ikke regne med at få bid så let af den grund, for FC Nordsjælland har snart prøvet det mange gange med vigtige kampe tæt efter hinanden. Henrik Kildentoft ved godt, hvad der kræves både fysisk og mentalt: – Vi har jo prøvet perioder med tæt kampprogram en del gange nu. Det gælder om at få Sporting-kampen helt ud af systemet ved at få sovet og slappet af, og så skal vi både spise og drikke godt. På den måde får vi ladet op igen og er klar fra start mod FCM. Og det ved vi godt, at vi skal være, for selvfølgelig vil de prøve at udnytte eventuelle træthedstegn. – Mentalt fjerner vi fokus fra Sporting totalt i de næste dage. Nu gælder det kun FCM og Superligaen, hvor vi skal fortsætte vores fine stime. Vi går også efter sejren i Herning, og selv om FCM har et godt hold, har vi før vist, at vi kan slå dem. – Det kræver, at vi bringer noget af det samme ind i kampen, som vi gjorde i går mod Sporting. Der skal igen arbejdes stenhårdt hele vejen igennem, og vi skal vise, at vi er klar fra start til den opgave også, siger Henrik Kildentoft. FCN har vundet de seneste to Superligakampe hjemme over Silkeborg og HB Køge, og med det uafgjorte resultat i aftes mod Sporting er FCN nu ubesejret i ni kampe i træk i Farum Park. Det er flot, men skal FCN holde fast i placeringen i bedste halvdel af Superligaen, skal der også point på tabellen fra udekampen mod FCM: – Det er meget vigtigt ikke at sætte noget til i den hjemlige Superliga, selv om vi også spiller to europæiske kampe med så kort tids mellemrum. Jeg er sikker på, at vi også giver den fuld skrue mod FCM. Vi fokuserer altid kun på den næste opgave, for man kan simpelthen ikke rumme flere kampe mentalt, hvis man skal præstere optimalt, fastslår Henrik Kildentoft. FCN-fans har til kampen chancen for at mødes i FCN Baren, som Wild Tigers åbner kl. 13.30, og se kampen sammen fra kl. 14. Også returopgøret mod Sporting CP i Lissabon om en uge, torsdag 25. august kl. 22.15 kan fansene følge sammen på storskærm i FCN Baren. Men først gælder det altså søndagens udekamp mod FCM. Hos Danske Spil er FC Midtjylland klar favorit. Oddsene på Den Lange ser således ud: Kamp 137 FCM-FCN 1-X-2 til odds 1,75 – 3,50 – 4,15.
Henrik Kildentoft giver følgende spilforslag hos Danske Spil til tre af de øvrige kampe i denne Superligarunde:
Kamp 83 OB-Lyngby 1 til odds 1,42
Kamp 99 Horsens-FCK X til odds 3,45
Kamp 163 HB Køge-Silkeborg X til odds 3,50 Se alle odds hos Danske Spil: KLIK HER