Jores Okore på U/21 landsholdet

Kategorier


Jores Okore har bl.a. i de to kampe mod Sporting CP vist sig fornemt frem. (Foto: Boesenfoto.dk)

Jores Okore på U/21 landsholdet

19-årige Jores Okore er udtaget til det danske U/21 landshold. Helt fortjent mener Cheftræner Kasper Hjulmand.

Søndag var Jores Okore bomstærk og fejlfri, da FC Nordsjælland klædte naboerne fra Lyngby af med en 4-0 sejr. Torsdag aften imponerede han også mod Sporting CP’s stjerneparade i Lissabon i play-off kampen til Europa League. Mandag kom belønningen så fra U/21 Landstræner Morten Wieghorst, der har udtaget den unge midtstopper til landsholdets testkampe mod FC Midtjylland d. 1. september i Herning og ude mod Nordirland i Belfast d. 6. september. Jores Okore er kun lige fyldt 19 år men kan altså allerede nu få debut på U/21 landsholdet. Derfor blev udtagelsen modtaget med glæde i klubben, og ikke mindst i trænerteamet. – Jeg ser egentlig udtagelsen som en naturlig del af den udvikling, Jores har været inde i hos os. Så sent som mod Sporting CP viste han internationalt niveau. Han har været bomstærk i en lang periode, og han er en type, der arbejder hårdt for den succes han får. Så det er en glædelig og fortjent udtagelse, synes jeg, siger Cheftræner Kasper Hjulmand. Også spilleren selv glæder sig over det store skulderklap og den spændende udfordring. – Jeg er glad for at blive udtaget, og jeg håber naturligvis på, jeg får lov til at komme på banen til debut og repræsentere Danmark. Jeg er en helt vild glad mand i dag, siger Jores Okore. – Jeg har ikke rigtig tænkt over, at jeg kunne blive udtaget til U/21 landsholdet nu. Jeg havde håbet på, at det ville ske på et eller andet tidspunkt, men bestemt ikke allerede nu. Det kan godt være, jeg er lidt yngre end de fleste andre på det landshold, men jeg føler, jeg kan være med på det niveau. Den meget spilletid, jeg har fået i klubben, har løftet mig og givet mig troen på, at jeg kan være med.