Jesper Hansen: Vi knoklede for sejren

Kategorier


Nicolai Stokholm banker bolden ind til 2-0 på straffespark med sin skadede fod. (Foto: Boesenfoto.dk)

Jesper Hansen: Vi knoklede for sejren 

FC Nordsjællands keeper leverede et par pragtredninger på vigtige tidspunkter

   Målmand Jesper Hansen var et naturligt valg til Man og the Match, for det var et par super redninger fra hans side, der i den sidste ende gjorde det muligt for et hårdt arbejdende FCN-mandskab at sikre de tre point. Jesper Hansen var også selv meget glad for kampens forløb: – Det er da noget af det fedeste at få sådan en indflydelse på en kamps resultat. Den chance, de havde i 2. halvleg var stor, og jeg vidste, han bare ville høvle til bolden, så det var bare om at gøre sig bred, og heldigvis ramte han mig. – Jeg synes, vi knokler for at vinde hele vejen igennem, og det betaler sig heldigvis i dag. Det var en rigtig arbejdssejr og tre dejlige point. De presser os hårdt mand mod mand i 1. halvleg. Men med 0-0 ved pausen har vi troen på det, og i 2. halvleg er vi bare den tand bedre, der gør sejren fortjent. Nu har vi syv point og fik et godt afsæt til kampen mod Sporting på torsdag, siger Jesper Hansen. Målscorer til 2-0 på straffespark, anfører Nicolai Stokholm, lå få minutter forinden og vred sig i smerte efter at have vredet rundt på foden i en nærkamp. Men han rejste sig og spillede videre, og da det skulle afgøres fra 11 meter pletten, var han klar og sikkerheden selv: – Jeg bliver øm i morgen i den fod, men den var da klar nok til at sparke straffesparket. De unge stod der, klar til at sparke, men sådan én giver jeg ikke væk. Så nu er jeg topscorer igen, kommer det med et grin i omklædningsrummet fra Nicolai Stokholm, der regner med at være helt klar igen på torsdag til mødet med Sporting. Henrik Kildentoft var glad for, at hårdt arbejde blev belønnet: – Vi havde muligheder i 1. halvleg, men vi forstod ikke at udnytte dem, og den var meget rodet. Det blev meget bedre efter pausen. Og så havde Jesper nogle klasseredninger på vigtige tidspunkter. – Vi arbejdede stenhårdt hele kampen igennem, og den her holdindsats har vi brug for igen på torsdag. Det her er super positivt, og det at vi holder nullet, kan vi også bruge til meget med henblik de europæiske kampe, fastslår Henrik Kildentoft.