Jesper Hansen: De vandt alle duellerne

Kategorier

Jesper Hansen: De vandt alle duellerne

I FCN-lejren var der en klar erkendelse af, at FC Midtjyllands sejr var fuldt fortjent

Ingen FCN-spillere forsøgte at bortforklare nederlaget på nogen måde. Alle vidste godt, at de midtjyske ulve på dagen leverede en klart bedre indsats og fortjente sejren. Målmand Jesper Hansen udtrykte det således: -De viste fra start, at de ville slå os på energi. De lukker ned for vores spil og er stærke i alle duellerne, som de vinder, fordi de er først på det hele. Vi kan slet ikke få vores eget spil til at fungere. -Det blev lidt bedre efter pausen, men selv om vi havde chancen efter 1-2 målet, må vi også indrømme, at deres sejr godt kunne have været større. Hvor meget kampen mod Sporting i torsdags betød for vores præstation er svært at sige, men noget tyder på, at den havde indflydelse, så det må vi tage ved lære af. Nu lægger vi den her kamp bag os i en fart og ser frem mod kampen i Lissabon på torsdag, siger Jesper Hansen. Henrik kildentoft havde det syn på forløbet i Herning: -De overmatcher os på fight og energi. Vi har ikke bevægelse nok til at spille os ud af deres pres, og vi taber i hele 1. halvleg bolden på farlige steder. På den måde skal det blive et stormløb mod vores mål. -De vinder også alle nærkampene, og uden bevægelse i vort eget spil, kommer vi i stedet til at løbe efter dem hele tiden. 2. halvleg blev bedre fra vores side uden at være prangende. Vi må bare konstatere, at de var klart bedre end os i dag, og det havde været tyveri, hvis vi havde fået point med herfra. Nu må vi have den her kamp ud af hovedet og videre, siger Henrik Kildentoft.