Granskov: De slap alt for billigt fra at fælde mig

Kategorier


Der var en fantastisk opbakning til FCN fra første til sidste fløjt i Farum Park. (Foto: Boesenfoto.dk)

Andreas Granskov:
De slap alt for billigt fra at fælde mig

Andreas Granskov følte sig snydt men glædede sig over den holdånd, FCn viste hele kampen igennem

I FC Nordsjællands lejr var man bestemt ikke tilfreds med dommer Courtneys taksering af situationen, hvor Andreas Granskov bliver savet ned bagfra i helt fri position med et kvarter igen lige udenfor feltet: – De slap alt for billigt fra at fælde mig på den måde. Jeg skulle lige til at sparke bolden i kassen, og jeg er sikke rpå, at jeg havde scoret. Han tager mig direkte bagfra, og det burde have givet rødt kort, lyder det fra en bitter Andreas Granskov. Udover at den portugisiske spiller slap nådigt med gult kort, ærgrede FCN-lejren sig også over, at dommeren ikke lige afventede et sekund med at fløjte og lod fordelsreglen gælde, for Andreas Laudrup sparkede bolden i kassen midt i klumpen af faldende spillere. – Den situation ærgrer mig, men når det er sagt, må vi også glæde os over, at vi trods alt med 0-0 har et OK udgangspunkt til returen. Det var en fantastisk holdånd og teamspirit, vi viste i dag. Og en flot opbakning, vi fik. Vi er ikke imponerede af dem, og det er jo os, der presser til sidst. – Jeg tror på, at det også er muligt at ryste dem i Portugal. Hvis ikke de får et hurtigt mål, så skal vi nok få den nødvendige plads i 2. halvleg ligesom i dag, siger Andreas Granskov. Også anfører Nicolai Stokholm tror på chancen: – Det bliver da en meget svær udekamp om en uge, men vi skal også nok få chancer dernede. Jeg tror, vi kan se frem til en god kamp, hvis holdet arbejder stenhårdt som i dag. Vi får jo i perioder i vist, at vi godt kan spille med. – Det var dejligt at se, at alle vidste, hvad der krævedes af arbejde i dag. Vi vidste jo godt, at Sporting ville have bolden mest, men vi arbejdede os ind i kampen, og selv om vi selvfølgelig gerne ville have vundet, kan vi også bruge 0-0 til noget, siger Nicolai Stokholm. Søren Christensen løb rigtig meget på den offensive midtbane: – I 1. halvleg tabte vi for mange bolde, og så kom vi til at løbe ekstra meget. Det føltes til tider lidt som at spille mod FCK, bare værre endnu. Heldigvis fik vi bedre fat i 2. halvleg og fik tilspillet os flere store chancer, da de blev lidt trætte. Det var dejligt at se, da de begyndte bare at sparke væk, siger en træt Søren Christensen. Indskiftede Nichlas Rohde ærgrede sig over, at han ikke fik scoret: på sin store chance: – Jeg havde for god tid til at tænke over det, og så prøvede jeg at placere bolden ind ved fjerneste stolpe. Jeg skulle bare have smadret til, siger Nichlas Rohde.