FCN-reserverne smed sejren væk

Kategorier


Andreas Granskov fremtvang straffespark til 1-0 og scorede selv til 2-0. (Foto: Boesenfoto.dk)

FCN-reserverne smed sejren væk

FC Nordsjælland førte 2-0 mod FCK ved pausen men måtte nøjes med uafgjort 2-2 i Reserveholdsturneringen

Det lignede en sejr til FC Nordsjælland ved pausen, da tigrene gæstede løverne i Reserveholdsturneringen. FCN førte 2-0 i udekampen ved halvtid, men på to alt for lette mål midt i 2. halvleg fik FCK udlignet til slutfacit 2-2.  Og det var Assistentræner John Bredal bestemt ikke tilfreds med:  – Jeg føler, at vi har smidt sejren væk, for vi skulle have vundet den kamp. Vi var det bedste hold med de mest gennemspillede angreb. Derfor føles det lidt som at tabe, for jeg mener, vi burde have afværget begge deres scoringer, det ene via klumpspil og det andet efter en dårlig clearing, siger John Bredal. FC Nordsjælland fik lidt af en drømmestart med scoring allerede i kampens andet minut, da Andreas Granskov blev fældet til straffespark. Det eksekverede Mads Thomsen til 1-0 for FCN, der sad på kampen i den næste lange periode. FCK havde dog også sine muligheder, og David Jensen i FCN-målet reddede flot to gange, hvor FCK havde oplagte målchancer. Men FCN var mest målsøgende, og det gav bonus igen efter godt en halv time, da Andreas Granskov scorede til 2-0 på et rigtigt energimål. Det sidste kvarter af 1. halvleg og hele 2. halvleg var meget lige, men da FCN ikke fik lukket kampen, slog FCK altså til i stedet med to træffere. – Vi spiller tyve rigtigt flotte minutter i starten, men vi forsømmer at lukke kampen, mens tid er, og det ærgrer mig lidt, at vi smed to point væk, konstaterer John Bredal. Reserveholdskamp 08. aug. 2011 FCK-FCN 2-2 (0-2) Mål:
2. minut: 0-1 Mads Thomsen, straffespark
32. minut: 0-2 Andreas Granskov
65. minut 1-2 Martin Bergvold
70. minut 2-2 Youssef Toutouh


Nordsjællands startopstilling og indskiftninger:
David Jensen
Søren Henriksen (ind i 46. minut Raul)
Mathias Nielsen
Jores Okore (ind i 30. minut Jacob Egeris)
Mark Gundelach
Lasse Petry
Søren Christensen (ind i 70. minut Magnus Rasmussen)
Mads Thomsen (ind i 52. minut Matti Lund)
Christian Gytkjær
Andreas Granskov
Oguzhan “O.G.” Aynaoglu (ind i 75. minut Philip Zinckernagel)