FCN møder Hillerød Fodbold i pokalen

Kategorier

FCN møder Hillerød Fodbold i pokalen

 

FC Nordsjælland starter forsvaret af pokaltitlen med en kamp mod Serie 2 mandskabet fra Hillerød i 2. runde af DBU Pokalen.

Pokalturneringen er nu omdøbt til DBU Pokalen, og FC Nordsjællands forsvarende mestre træder ind i 2. runde med onsdag 31. august som kampdato. Fredagens lodtrækning gav Hillerød Fodbold som modstander for FC Nordsjælland. Hillerød Fodbold spiller til daglig i Serie 2 og nåede 2. runde under DBU med en sejr efter straffespark mod KFUM. Flere af FC Nordsjællands samarbejdsklubber i Hillerød har tidligere deltaget i det fælles projekt Hillerød Fodbold. Hillerød Fodbold spiller sine kampe på Hillerød stadion, Selskovvej 76, hvor FC Nordsjælland også tidligere har spillet opvisningskamp i forbindelse med den årlige Tivoli Cup. Og i foråret vandt FC Nordsjællands U/19 Ligamandskab pokalfinalen over Hillerød Fodbolds U/19 hold samme sted. Lodtrækningen blev modtaget med et smil fra Tobias Mikkelsen: – Det er da meget sjovt, at det lige er Hillerød, vi skal møde. Jeg har en kammerat, der spiller i KFUM, og han var én af dem, der brændte straffespark, så det var Hillerød og ikke KFUM, der gik videre. Ham ville jeg godt have mødt, men Hillerød lyder da også meget godt, siger Tobias Mikkelsen Målmand David Jensen kommer fra Hillerød ser frem til mødet med sin hjemby: – Det lyder rigtig spændende. Den kamp vil jeg meget gerne være med i, siger David Jensen, der normalt er Reservekeeper på Superligaholdet men altså drømmer om at få chancen i den pokalkamp. Cheftræner Kasper Hjulmand glæder sig også over lodtrækningen: – Det er helt fint, at vi bliver i lokalområdet. Hillerød er en meget vigtig by for os her i FC Nordsjælland, og vi glæder os til at komme til Hillerød og spille, siger Kasper Hjulmand. Flere af FC Nordsjællands samarbejdsklubber var også med i dagens pokallodtrækning, og de fik følgende modstandere: Jægersborg-BSV
Helsinge-Svebølle
Allerød-Næstved
Kastrup-Elite 3000 Helsingør