FC Nordsjællands fem mulige modstandere

Kategorier


Sporting Club fra Lissabon er igen en mulig modstander for FCN.

FC Nordsjællands fem mulige modstandere er fastlagt

Dagens lodtrækning til Europa League vises live på Eurosport fra kl. 12.00 startende med Champions League lodtrækningen

Der trækkes i dag lod til både play off i Champions League, hvor Danmark har FCK og OB med, og til play off i Europa League, hvor FC Nordsjælland nu er Danmarks eneste repræsentant efter Brøndbys og FC Midtjyllands exit i aftes. UEFA har netop offentliggjort puljeinddelingen til den spændende Europa League lodtrækning og således udpeget FC Nordsjællands fem mulige modstandere blandt de seedede klubber. FCN kan trække:
Sporting Club fra Lissabon
Glasgow Rangers
Fulham
FC Steaua Bukarest
FC Lokomotiv Moskva Som useedet vidste man på forhånd, at FCN vil få en meget svær opgave, og det bliver det uanset modstanderen, som skal findes i meget forskellige fodboldretninger. Og altså kan blive en gentagelse af sidste års kampe mod Sporting Club fra Lissabon, som FCN var ganske tæt på at slå ud. Eurosport viser hele lodtrækningen live i dag med udsendelsesstart kl. 12. Først er der lodtrækning til Champions League, og derefter Europa League, så det er nok først kl. ca. 13.30, at FCN er i roterende i bowlen. Se hele gruppeinddelingen i Europs League på dette link:  http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/news/newsid=1656289.html