Beckmann bliver klar til Sporting – Adu tvivlsom

Kategorier


Enock Adu blev skadet i går i Herning og kommer måske ikke med i returkampen mod Sporting CP på torsdag. (Foto: Boesenfoto.dk)

Beckmann bliver klar til Sporting
– Adu tvivlsom

Mikkel Beckmann ser ud til at blive helt klar til Europa League play-off returkampen mod Sporting CP torsdag aften. Enoch Adu er tvivlsom.

Søndag var langt fra en heldig dag for FC Nordsjælland i Herning. Udover et fortjent nederlag til FCM måtte to tigre forlade banen før tid med skader. Både Mikkel Beckmann og Enock Adu kunne kun deltage i 1. halvleg, og med kun tre dage til den vigtige returkamp i Lissabon om en billet til Europa League, gav det panderynker. Førstnævnte ser dog ud til at være sluppet billigst efter dagens undersøgelser i Farum Park. – Mikkel Beckmann fik et slag på låret, men jeg tror helt sikkert, vi får ham klar til torsdag aften med intensiv behandling. Han var allerede i motionsrummet i dag, og der var tydelig fremgang at spore, siger Fysioterapeut Hans Ørting. Til gengæld er prognosen ikke helt så positiv, når det kommer til midtbaneslideren Enock Adu. – Adu er kommet til skade med sin tå, og er tvivlsom til på torsdag. Vi vil naturligvis give ham al den behandling, vi kan, så vi har gjort vores bedste for at optimere hans chancer. Men lige nu er det altså tvivlsomt om det kan nås, siger Hans Ørting. Returkampen mellem Sporting CP og FC Nordsjælland sparkes i gang torsdag aften kl. 22.15 dansk tid. Den første kamp i Farum Park endte 0-0.