Banen testet – holdet er klar

Kategorier


Cheftræner Kasper Hjulmand og Patrick Mtiliga vurderer forholdene på Estadio José Alvalade.

Banen testet – holdet er klar

FC Nordsjælland trænede onsdag aften på Estádio José Alvalade. Cheftræneren er godt tilfreds og optimistisk.

Alle FC Nordsjællands 21 spillere var onsdag aften på banen i Lissabon for at gennemføre den obligatoriske træning på kampbanen inden returkampen mod Sporting CP om en billet til gruppespillet i Europa League. Efterfølgende var Cheftræner Kasper Hjulmand godt tilfreds. – Jeg synes, det var en fornøjelse at se, at spillerne har den rigtige balance i kroppen. De glæder sig helt vildt til kampen, men er ikke benovede. Vi er fokuserede på én enkelt ting, og det er at komme forbi Sporting i morgen aften. Vi havde en fin træning, der gik som den skulle, så meldingen må være, at vi er helt klar, siger Kasper Hjulmand. Rammerne for træningen var allerede kendt for de fleste af tigrene, da FCN spillede samme sted sidste år, hvor det blev til et snævert nederlag til værterne fra Sporting CP. Og netop den erfaring kan blive værdifuld torsdag aften, når en vinder skal findes efter 0-0 i den første kamp mellem de to hold for en uge siden i Farum Park. – Jeg synes, det er en fordel, at vi kender omgivelserne og atmosfæren. Det gør netop, at vi ikke er benovede. Vi skal ind og spille en fodboldkamp et sted, vi har været før, og det føler jeg virkelig er en god ting, vi kan bruge til noget. Kampen sendes live på dansk TV via TV3+ fra kl. 22.00 og kan også følges i radioen på P3.