Andreas Bjelland: Vi spiller vores chance

Kategorier


En målrettet Andreas Bjelland mod HB Køge. (Foto: Boesenfoto.dk)

Bjelland: Vi spiller vores chance

– Vi skal vise nogle af de dyder, OB viste i går, og arbejde hårdt hele vejen igennem, siger FC Nordsjælland midterforsvarer Andreas Bjelland

Når FCN i aften kl. 20.00 står kampklar i Farum Park til mødet med Sporting CP fra Lissabon, bliver det europæisk debut i FCN-trøjen for midterforsvarer Andreas Bjelland. En knæskade holdt ham nemlig ud af de to opgør mod det portugisiske storhold for et år siden. – Jeg glæder mig rigtigt meget. Sidste år så jeg de to kampe fra tribunen, og det er noget sjovere at kunne være med på banen og gøre noget, siger Andreas Bjelland, der tror på FC Nordsjællands chance for at overraske. – Vi var tæt på i fjor og spillede to gode kampe mod dem. Det er muligt at gå videre, og vi vil spille vores chance. Det gælder om, at vi finder vort eget spil med en sikker boldomgang og ro på bolden. Så skal vi også nok finde rum at spille i og finde plads til at gøre ondt på dem. – Deres backs er offensive, og kan vi erobre bolden højt på banen, kan det udnyttes til hurtigt kontraspil. Vi skal bryde deres kombinationsspil og få sat vores eget spil op, men det bliver da en svær opgave, siger Andreas Bjelland, der ser OB’s indsats i går og sejr over Villarreal som en inspirationskilde: – Det er nogle af de dyder, OB viste, som vi også skal have frem mod Sporting. Stå sammen som et kollektiv og løbe solen sort for at opnå et resultat. Det bliver hårdt arbejde hele vejen. – Sporting skal kunne mærke, at det er vores hjemmebane, og kampen skal være åben til returopgøret i Lissabon. Selvfølgelig vil vi gå efter en sejr men også uafgjort kan bruges til noget, siger Andreas Bjelland med tanke for, hvor meget FCN rystede Sporting i returen sidst trods et lidt uheldigt 0-1 nederlag i Farum Park. FC Nordsjælland har ikke tabt i de seneste otte hjemmekampe i træk, og forhåbentlig får tigrene i deres fight på banen samme entusiastiske opbakning fra tilskuerpladserne, som OB fik i aftes. Du kan stadig nå at købe billet til kampen. FCN shoppen åbner for billetsalg kl. 15.00 og frem til kampstart kl. 20.00. Kom i god tid.