10 kampe uden nederlag i Farum Park

Kategorier


Publikum i Farum Park har haft masser at glæde sig over med snart fem måneder uden et hjemmenederlag til FCN. (Foto: Boesenfoto.dk)

10 kampe uden nederlag i Farum Park

Anfører Nicolai Stokholm glæder sig over, at FCN med stabile præstationer er ved at få skabt en stærk bastion foran eget publikum.

– Fra jeg kom til klubben og frem til nu har vi tit snakket om, hvor vigtigt det er at skabe en stærk hjemmebane. Men tidligere har vi ikke formået at præstere stabilt. Heldigvis ser det nu ud til, at den trend er vendt, og det betyder meget. Vi spillere føler nu, at her er det os, der bestemmer, når vi løber ind i Farum Park. Sådan lyder det fra anfører Nicolai Stokholm som en kommentar til FC Nordsjællands imponerende serie med 10 kampe i træk uden nederlag. FCN har ikke forladt Farum Park som taber siden nederlaget til FCK den 17. april. Siden er det foran eget publikum blevet til 5 sejre og 3 uafgjorte kampe i Superligaen, en sejr over Randers i pokalsemifinalen og den uafgjorte kamp i Europa League mod det portugisiske storhold Sporting CP fra Lissabon. Især søndagens syngende lussing på 4-0 til Lyngby understreger den styrke, FCN i øjeblikket udstråler på eget græs. Farum Park er for alvor blevet den fæstning, spillerne så længe har drømt om: – Det er foran eget publikum, vi for alvor skal vise os frem. Og når modstanderen kommer og har respekt, hjælper det også på vores præstation. Det er skabt af den stabilitet, vi nu har vist over en længere periode. – Stemningen i Farum Park har været for opadgående i to et halvt år. Den er klart bedre nu, end da jeg kom til klubben, og den kan blive endnu bedre, hvis vi fortsætter med at levere stabilt og krydre med kampe som mod Lyngby. Søndag var en god dag for alle, og vi ønsker selvfølgelig den bedst mulige kulisse, siger Nicolai Stokholm. FCN-anføreren ved udmærket, at opvisninger som 4-0 over Lyngby ikke kan være hverdagskost, og derfor værdsætter han også især, at FCN er i stand til også at få point på dårlige dage: – Vi vil alle helst spille super godt, score flotte mål og vinde overbevisende som mod Lyngby. Men vi har vist styrken her i efteråret ved også at vinde kampe, hvor det ikke lige har kørt for os. Det sætter vort publikum også pris på, og den stabilitet er med til at videreudvikle vores stærke hjemmebane, fastslår Nicolai Stokholm. Næste opgave for FCN i Farum Park bliver først den 18. september, hvor Brøndby kommer på besøg. Forinden er der en pokalkamp ude mod Hillerød Fodbold onsdag aften, landskamppause og derefter en udekamp mod AaB.