Uafgjort 1-1 i en lidt rodet reserveholdskamp

Kategorier

Philip Zinckernagel sørgede for udligningen kort før tid med et flot mål.

Uafgjort 1-1 i en lidt rodet reserveholdskamp

FC Nordsjælland fik udlignet kort før tid på et flot mål af Philip Zinckernagel, der gik solo forbi tre forsvarsspillere og hamrede bolden i kassen

Det lignede længe en sejr til gæsterne fra HB Køge, der kom foran midt i 1. halvleg. Men med godt fem minutter igen tog unge Philip Zinckernagel sagen i egne rappe fødder, afdriblede på fornem vis tre forsvarsspillere og bankede bolden i kassen til 1-1. Det blev også Reserveholdskampens facit, selv om begge hold i slutfasen havde en gigachance for at sikre sejren. Og uafgjort 1-1 var ganske passende for en ujævn og til tider noget rodet kamp, hvor holdene skiftedes til at have overtaget. Publikum ved bane 3 i Farum Park så HB Køge sætte mest præg på den første halve time, hvor eneste regulære scoringsforsøg fra FC Nordsjællands side var et hovedstød lige forbi mål af Jacob Egeris efter hjørnespark. HB Køge havde til gengæld flere nærgående forsøg uden dog at få en træffer ind før i det 20. minut, da FCN-forsvaret totalt missede en clearing af et hjørnespark. Det gav HB Køges Lasse Kronborg en gylden skudmulighed, og han hamrede læderet i mål til 1-0. Det kunststykke var Lasse Kronborg tæt på at gentage kort efter med et drøn af et langskud, som målmand Jannich Storch nærmest mirakuløst fik fingerspidserne på, så overliggeren klarede resten. Men så var det også, som om FCN-spillerne for alvor vågnede op til dåd og tog taktstokken i 1. halvlegs sidste kvarter. Andreas Granskov havde et kanonskud lige forbi mål, og Lasse Petry var tæt på scoring med sit skud efter selv at have erobret bolden og skabt chancen. Efter pausen tog det igen lidt tid for FCN at få arbejdet sig ind i kampen, men efter små ti minutter kom chancerne. Først gik Andreas Granskov solo over en halv banelængde og afdriblede til sidst også keeperen, men i stedet for at sparke i det tomme mål fra den godt nok lidt spidse vinkel, forsøgte Granskov at spille ind til Matti Lund, men en forsvarer nåede lige imellem og afværgede. Øjeblikket efter blev Christian Gytkjær spillet alene igennem på en glimrende aflevering fra Lasse Petry, men Gytkjærs frække forsøg på at loppe bolden i mål strandede på underkanten af overliggeren. Midt i halvlegen havde Granskov et skudforsøg lige over mål, men udligningen lod vente på sig. Unge Philip Zinckernagel fik chancen i angrebet fra 2. halvlegs start, og han var virkelig et friskt pust, der ofte voldte HB Køges forsvar kvaler. Og i det 84. minut gik han som nævnt solo omkring tre forsvarere på meget lidt plads og sparkede præcist i mål til 1-1. Det blev kampens resultat, selv om HB Køge lidt senere havde et meget kompetent skudforsøg, som Jannich Storch i målet måtte vise hele sin klasse for at klare med et tigerspring. Og kort før slutfløjtet var det så i stedet FCN, der var tæt på at snuppe alle tre point, da indskiftede Patrick Lerager pludselig gik solo, men måtte se sit skud afværget med en refleks af keeperen. Reserveholdskamp 26. juli 2011 FCN-HB Køge 1-1 (0-1 ) Mål:
20. minut: 0-1 Lasse Kronborg
84. minut: 1-1 Philip Zinckernage
lNordsjællands startopstilling og indskiftninger:
Jannich Storch
Mathias Andersen (ind i 63. minut Sebastian Seeger Hansen)
Jacob Egeris
Mathias Nielsen
Raul (brasiliansk prøvespiller)
Lasse Petry
Magnus Rasmussen
Matti Lund Nielsen
Andreas Granskov (ind i 75. minut Andreas Maxøe)
Christian Gytkjær (ind i 63. minut Patrick Lerager)
Kristian Lindberg (ind i 46. minut Philip Zinckernagel)