Truppen til OB

Kategorier

Matti Lund scorede sidst, han gæstede sin tidligere klub OB i Odense. (Foto: boesenfoto.dk)

Truppen til OB

Kasper Hjulmand har udtaget sin første trup i FC Nordsjælland. Og den nye Cheftræner glæder sig til sæsonåbningen i Odense lørdag kl. 17.00.

Lørdag åbner FC Nordsjælland den nye Superligasæson med udekampen i Odense, hvor OB tager imod. En på papiret svær opgave mod sidste sæsons sølvvindere, men optimismen er alligevel til stede i FCN, der i sidste sæson vandt ikke færre end tre gange på udebane mod lørdagens modstander.

Samtidig har opstarten, med en træningslejr i Holland, under den nye Cheftræner Kasper Hjulmand forløbet helt efter planen, og derfor er både trup og trænerteam klar til, at det går løs for alvor.

-Vi glæder os helt vildt, og truppen er klar til at spille kampen. Jeg synes, der er en god stemning og truppen bobler af glæde, så vi ser frem til at slippe spillerne løs, siger Kasper Hjulmand.

-Vi har haft en god opstart og føler os godt forberedte. Vi ved, vi har en vanskelig sæsonpremiere mod et godt hold, som vi har stor respekt for. De viste i sidste sæson, at de var førstebejler til FCK, og vi skal levere vores bedste for at få et resultat med hjem. Men omvendt, så ved vi jo også fra sidste sæson, at det kan lade sig gøre. Så troen er der, men vi skal spille en rigtig god kamp for, at det kan lykkes.

Hjulmand og resten af trænerteamet må se bort fra angriber Mads Thomsen, der fortsat ikke er helt meldt klar til Superligafodbold. Til gengæld er der mulig debut til endnu en ung spiller fra klubbens talentfulde årgang 1992 i forsvarsspilleren Seejou King, som for første gang er udtaget til en Superligatrup.

FC Nordsjællands trup til Superligakamp i TRE-FOR Park lørdag kl. 17.00:

1.Jesper Hansen (M), 2.Jores Okore, 4.Henrik Kildentoft, 5.Andreas Bjelland, 6.Enock Adu, 7.Nicolai Stokholm, 9.Tobias Mikkelsen, 10.Mikkel Beckmann, 12.Rawez Lawan, 13.Oguzhan ”O.G” Aynaoglu, 17.Søren Christensen, 18.Michael Parkhurst, 19.Mark Gundelach, 20.Matti Lund Nielsen, 21.Christian Gytkjær, 22.Andreas Laudrup, 23.Mathias Nielsen, 25.David Jensen (M), 27.Seejou King.

Truppen tæller 19 spillere, og derfor sorteres én enkelt fra på kampdagen.