Truppen til Horsens

Kategorier

FCN-keeper Jesper Hansen lod sig kun passere én gang af Horsens i sidste sæsons interne kampe. (Foto: Boesenfoto.dk) Truppen til Horsens

Kasper Hjulmand har udtaget sin trup til sæsonens første hjemmekamp, når FC Nordsjælland møder AC Horsens søndag kl. 14.00. Cheftræneren tror på sejr.

FC Nordsjælland kom ikke planmæssigt fra start, da den første kamp i sæsonens Superliga blev tabt 2-0 mod OB i Odense på trods af en spillemæssigt godkendt indsats i store dele af kampen. Nu står første hjemmekamp for døren, hvor FCN står overfor en modstander fra Horsens, som tigrene har gode erfaringer med, hvis man tager korttidshukommelsen i brug. Sidste sæson slog tigrene den gule fare med 3-0 og 2-1 i Farum Park. Men alligevel har Cheftræner Kasper Hjulmand stor respekt for søndagens modstander, der lagde ud med at slå HB Køge 3-0.

-Vi har stor respekt Horsens. Jeg synes, de gør mange gode og rigtige ting, og det er et hold, som jeg tror, man skal lægge mærke til i denne sæson. Men gør vi vores ting ordentligt, får sat tryk på og kommer op i gear, så har vi gode chancer for at vinde. Og det er det vil. At få tre point og komme i gang, så vi fra start kan vise, hvor vi hører hjemme, og at Farum Park skal være et sted, vi kan præstere og vinde vores kampe. Vi er også opsatte på at revanchere os fra premieren, og samtidig er det her første hjemmekamp, så der er flere grunde til, at kampen vigtig for os, siger Kasper Hjulmand.

FC Nordsjællands trup til Superligakamp i Farum Park mod Horsens søndag kl. 14.00:

1.Jesper Hansen (M), 3. Jacob Egeris, 4. Henrik Kildentoft, 5. Andreas Bjelland, 6. Enock Adu, 7. Nicolai Stokholm, 9. Tobias Mikkelsen, 10. Mikkel Beckmann, 12. Rawez Lawan, 17. Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 19. Mark Gundelach, 20. Matti Lund Nielsen, 21. Christian Gytkjær, 22. Andreas Laudrup, 23. Mathias Nielsen, 24. Andreas Granskov, 25. David Jensen (M), 27. Seejou King.

Truppen tæller 19 spillere, og derfor sorteres een enkelt fra på kampdagen.