Truppen til FCK

Kategorier

 

Truppen til FCK

Cheftræner Kasper Hjulmand har udtaget sin og FC Nordsjællands trup til Superligakampen mod FCK lørdag aften kl. 19.00 i Parken.

Når FC Nordsjælland løber på banen lørdag aften er det til klubbens Superligakamp nummer 300, hvis man tæller moderklubben Farum Boldklubs kampe med. Og hvilken modstander er bedre at fejre det runde hjørne mod, end de forsvarende mestre fra FC København. Løverne tager imod tigrene som store favoritter, men det er lykkedes for FC Nordsjælland at vinde i Parken før, og netop det faktum betyder noget for Cheftræner Kasper Hjulmand i forberedelserne til lørdagens opgør. – Vi glæder os helt vildt til denne her kamp, for det er altid interessant at møde de bedste, og FCK er godt nok et hold med nye spillere og træner, men det er stadig et klassemandskab i mine øjne. De har enkelte spillere der er på et internationalt niveau, som man ikke finder andre steder i Danmark, siger Cheftræner Kasper Hjulmand. – Derfor får vi testet os mod de bedste lørdag aften, og vi har en tro på, at det kan lade sig gøre. Der er en god fornemmelse på holdet, og vi har prøvet at vinde derinde før. Og det betyder faktisk meget, at spillerne kan huske, at tingene kan lade sig gøre mod FCK, hvis man rammer dagen. Vi skal levere vores bedste, hvis vi skal lykkes, det er der ingen tvivl om, men vi har som sagt troen og glæder os. FC Nordsjællands trup til Superligakamp mod FCK i Parken lørdag kl. 19.00: 1.Jesper Hansen (M), 3.Jacob Egeris, 4. Henrik Kildentoft, 5. Andreas Bjelland, 6. Enock Adu, 7. Nicolai Stokholm, 9. Tobias Mikkelsen, 10.Mikkel Beckmann, 12. Rawez Lawan, 17. Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 20. Matti Lund Nielsen, 21. Christian Gytkjær, 22.Andreas Laudrup, 23. Mathias Nielsen, 24. Andreas Granskov, 25. David Jensen (M), 27. Seejou King