Spillerne glæder sig til premieren i dag

Kategorier

Stokholm: Vi er godt forberedt

Spillerne i FCN-truppen glæder sig til dagens Superligapremiere i Odense kl. 17.00 mod sidste sæsons sølvvindere fra OB

– Vi har haft en god opstart og glæder os til at komme igang. Selv om der ikke er mange uger til forberedelse i den korte sommerpause, føler vi os klar og på den rigtige vej. Alle kom tilbage fra sommerferie i god form, og mod en svær modstander som OB ved vi, at vi skal levere optimalt for at få et godt resultat. Sådan siger anfører Nicolai Stokholm, inden der i dag lørdag kl. 17.00 er sæsonpremiere i Superligaen med kampen OB-FCN på Tre-For Park i Odense. Selv om OB er sølvvinder klarede FCN sig godt på udebane mod fynboerne i sidste sæson med to ligasejre og én i pokalen. – OB er en modstander, som vi har præsteret godt mod i sidste sæson, og jeg tror på, vi kan levere et godt resultat igen. Forberedelserne har været fine med træningsopholdet i Holland, hvor der var tid til at finpudse detaljerne. Der var gode forhold og stærke træningsmodstandere, og en sådan lejr betyder ekstra for truppen, når vi har ny Cheftræner. Men nu er det kampen mod OB, der betyder noget. – Vi sluttede rigtig flot af i foråret, og det kan vi også bruge til noget. Alle er super klar, og man glæder sig altid ekstra til en premiere. Nu gælder det, siger en optimistisk Nicolai Stokholm. Hos Danske spil er man ikke helt så optimistisk på FC Nordsjællands vegne. Her er OB klar favorit til spil på Den Lange:
Kamp nr. 70 OB-FCN odds for 1-X-2; 1,55 – 3,70 – 5,45 Se alle odds hos Danske Spil: KLIK HER