Søren C.: Altid fedt at spille mod de bedste

Kategorier


Søren Christensen scorede FC Nordsjællands mål i 1-1 kampen mod Horsens. (Foto: Boesenfoto.dk)

Søren C.: Altid fedt at spille mod de bedste 

FC Nordsjællands målscorer fra kampen mod Horsens glæder sig til lørdagens møde med FCK i Parken. 

FC Nordsjælland møder lørdag aften kl. 19 FCK i Parken, og selv om det er noget af en mundfuld, glæder Søren Christensen sig til udfordringen:  – Det er altid fedt at spille mod de bedste, og vi tror da på chancen. De var klart det bedste hold i Superligaen i sidste sæson, men vi har før vist, at vi kan slå dem. Også i Parken. Men det bliver da en meget svær opgave.  Søren Christensen tror ikke på, at FC Nordsjælland får glæde af, at FCK også spiller Champions League kampe i øjeblikket og efter kun 1-0 over Shamrock Rovers i Parken i aftes også skal tænke på næste uges returkamp i Dublin.

– Nej, FCK har så stor og bred en trup, at de sagtens kan spille Champions League kampe midt på ugen, uden at det betyder noget. Det er mest vores egen indsats, det afhænger af. Vi har et svært startprogram, og det vi leverede mod Horsens var ikke helt godt nok. Vi skal blive bedre i boldomgangen, men vi må tage de positive ting med os fra den kamp og få bygget noget mere på for at have en chance mod FCK, siger Søren Christensen, der var FC Nordsjællands målscorer i 1-1 kampen mod Horsens. Søren Christensen er ikke kendt for at score mange mål, men i sidste sæson scorede han jo også et meget vigtigt et af slagsen i pokalfinalen mod FCM til 3-2 og blev matchvinder:

– Det var da dejligt at få scoret. Så holder jeg jo snittet. Men jeg vil selvfølgelig gerne score flere mål. Vi er et kollektivt hold, og målene skal også komme fra midtbanen og især fra 10’er positionen i vores spil. Det skal ikke kun være op til angriberne at score vores mål, men jeg tror snart, at de kommer i gang, og jeg er nok ikke vores topscorer efter 33 runder, siger Søren Christensen.

Danske Spil har endnu ikke sat odds på FC Nordsjællands kamp i Parken på lørdag mod FCK eller de øvrige kampe på Den Lange, men oddsene er klar fredag. Søren Christensen giver følgende spilforslag hos Danske Spil til tre af de øvrige kampe i denne Superligarunde: AGF-OB 2
Lyngby-HB Køge 1
Brøndby-Horsens X Se alle odds hos Danske Spil: KLIK HER