Smalt nederlag i Parken

Kategorier

Adu og resten af FCN holdet var godt med i Parken, men desværre rakte indsatsen ikke til point.

Smalt nederlag i Parken

FC Nordsjælland havde med lidt held hentet det ene point mod FCK. Kampen endte 2-0 til hjemmeholdet efter scoring i slutminutterne.

FC Nordsjælland havde valgt samme opstilling som i sidste rundes opgør mod AC Horsens, da man lørdag aften gæstede Parken. Hos hjemmeholdet var Morten Nordstrand tilbage i startopstilling og den tidligere FCN angriber var opsat på at vise sig frem mod de gamle holdkammerater. I det første kvarter var opgøret ganske livligt. FCK kom således frem til et par gode chancer bl.a. ved Dame N´Doye, der var tilbage i københavnernes startopstilling. FCN havde også muligheder i den indledende fase. Et langskud fra Tobias Mikkelsen og et nærgående hovedstød af Andreas Bjelland efter hjørnespark viste, at FCN kunne true det ”nye” FCK hold.

Efter et kvarters spil fik FCK dog udbytte af det spilovertag de trods alt havde haft i kampens begyndelse. Nyindkøbt Pape Pate Diouf dukkede op ved bagerste stolpe og headede bolden på foden af stolpen og returen den var Morten Nordstrand over med det samme, og så stod der 1-0 til hjemmeholdet. Efter scoringen faldt kampens tempo, men det var fortsat FCK, der var toneangivende med den tidligere FCN spiller Pierre Bengtsson i hopla på venstrekanten. Den angrebsivrige venstreback sendte et par kvalificerede indlæg ind mod Dame N´Doye, men heldigvis manglede angriberen skarphed i afslutningerne. I den modsatte ende forsøgte Søren Christensen sig med et langskud, ligesom Rawez Lawan fik en mulighed.

I 2.halvleg fik FCN flyttet bolden længere frem på banen, men det var vanskeligt at skabe de helt åbne chancer mod et kompakt FCK hold. Hjemmeholdet virkede godt tilfredse med den ene scoring og tog ingen chancer frem af banen. Efter 10 minutters spil kom Mikkel Beckmann på banen og den nye offensiv spiller havde flere gode aktioner – heriblandt en flot frispilning til Tobias Mikkelsen, der sendte bolden ind foran mål, men desværre var der ingen angriber i boksen til at følge op på chancen. I det 84. minut tog indskiftede Matti Lund Nielsen så sagen i egen hånd. Et træk med bolden og et hårdt langskud tvang FCK keeper Johan Wiland ud i en flot redning. Den efterfølgende returbold endte til sidst hos Tobias Mikkelsen, men hans afslutning gik forbi FCK målet.

Hjemmeholdet havde ikke skabt meget efter pausen, men i slutminutterne fik de alligevel lukket kampen på en kontra. Thomas Delaney sparkede fra en spids vinkel bolden forbi Jesper Hansen til resultatet 2-0. En ærgerlig afslutning på en kamp, hvor FCN ifølge statistikken havde bolden mest, men desværre ikke fik udnyttet mulighederne.