Sejr over AB på to mål af Gytkjær

Kategorier

Lasse Petry i nærkamp på bane 3 mod AB

Sejr over AB på to mål af Gytkjær

FCN vandt reserveholdskampen over AB med 2-1 og viste især i 1. halvleg flot offensivt spil

FC Nordsjællands reserver viste høj klasse i dagens kamp mod AB på bane 3 i Farum Park. På to mål af Christian Gytkjær sejrede FCN 2-1 over 1. divisionsmandskabet fra AB, der stillede i stærkeste opstilling. Især i 1. halvleg var FCN meget dominerende og kørte rundt med bolden og AB-forsvaret i besnærende kombinationsspil. Det skabte også store målchancer, men man savnede i den første halve time den afgørende snert i afslutningerne. Christian Gytkjær kom en anelse for sent til et indlæg fra “O.G.”, og Andreas Laudrup skød lige forbi kassen, da han tog chancen med en helflugter. Den brasilianske prøvespiller Raul havde også et nærgående skud, inden AB begyndte at vise lidt tænder. Og gæsterne var mere effektive, da chancen bød sig efter godt en halv times spil. Fra nært hold kunne Klaus Lykke lidt heldigt snitte et forkølet skudforsøg i nettet til AB-føring på 1-0. FCN svarede dog hurtigt og effektivt igen. Fem minutter senere driblede “O.G.” til baglinjen og trods hårdt presset fik han bolden sent ind foran mål, hvor Christian Gytkjær viste sin målnæse og headede i kassen i nærmeste målhjørne til 1-1. Og endnu fem minutter senere var Christian Gytkjær igen på færde tæt under mål, hvor han snittede indlægget fra Mark Gundelach i nettet til 2-1. Gundelach blev sendt flot til baglinjen på en stikning fra Andreas Laudrup. Efter pausen kneb det lidt mere med det organiserede spil, men FCN pressede fortsat på. Det gav dog også et par rigtig store kontrachancer til AB. Men FCN bude have haft kampen afgjort definitivt på to skud på overliggeren fra henholdsvis Andreas Laudrup og Matti Lund NIelsen. I slutfasen var også Raul tæt på med et skud, og den lille brasilianer viste hele kampen igennem stor løbevilje langs kanten og blik for de offensive muligheder. Der blev ikke scoret i 2. halvleg, og kampen endte således med en fortjent sejr til FCN på 2-1.  Reserveholdskamp 18. juli 2011 FCN-AB 2-1  (2-1 )
Mål:
31. minut: 0-1 Klaus Lykke
36. minut: 1-1 Christian Gytkjær, assist “O.G.”
42. minut: 2-1 Christian Gytkjær, assist Mark Gundelach 
Nordsjællands startopstilling og indskiftninger:
David Jensen
Mark Gundelach
Jacob Egeris
Mathias Nielsen (ind i 55. minut Søren Henriksen)
Raul (brasiliansk prøvespiller)
Lasse Petry
Mads Windekilde (ind i 65. minut Magnus Rasmussen)
Matti Lund Nielsen
Andreas Laudrup
Christian Gytkjær (ind i 70. minut Andreas Granskov)
Oguzhan “O.G.” Aynaoglu (ind i 83. minut Bjarke Jacobsen)