Også gode ting at tage med videre

Kategorier

Også gode ting at tage med videre

1. Team Coach Flemming Pedersen ser trods nederlaget momenter, der kan bruges fremadrettet

– Vi var ikke inde i kampen i den første halve time, men kom bedre med mod slutningen af 1. halvleg. Derfor havde vi en god pause, hvor vi kunne kigge fremad og snakke om mulighederne for at finde den plads og de rum, der er i OB’s forsvar, når vi spiller rigtigt. Vi startede også fint i 2. halvleg og havde chancen for at få udlignet, men desværre lykkedes det ikke, siger FC Nordsjællands 1. Team Coach Flemming Pedersen, der trods premierenederlaget også finder positive momenter. – Der er også gode ting i kampen, som vi må tage med os videre. Vi skaber fire gode scoringsmuligheder. Vi laver gode gennembrud, men vi skal være mere tålmodige i vores spil for at holde et hold som OB bedre på afstand af vort eget mål. Vi var også positioneret skidt, når vi tabte bolden i 1. halvleg. Det fik vi gjort meget bedre efter pausen. Nu er vi igang, og så tager vi den herfra, siger Flemming Pedersen. Kampen bød på debut som venstre back til den unge Seejou King af egen avl, og det var en stor oplevelse for ham: – Det havde jeg slet ikke regnet med, og da jeg havde fået beskeden om, at jeg skulle starte inde, blev jeg meget nervøs. Det var jeg hele kampdagen, men heldigvis gik det hurtigt væk, da spillet kom igang. Det var dejligt at få debut, men jeg er mest skuffet lige nu, fordi vi tabte. – Det er blandede følelser, jeg står med, for jeg synes, det gik fint nok for mig i de fleste situationer, men jeg er 100% ærgerlig over, at vi tabte, og at vi gav to dumme mål væk. Vi kunne godt have fået uafgjort i den kamp, synes jeg. Med lidt held havde vi fået udlignet, inden de kom på 2-0 og så havde alt været åbent, siger Seejou King.  Seejou King debuterede for FCN.