Nye numre til den nye sæson

Kategorier

Nye numre til den nye sæson

Der har været udskiftning i spillertruppen henover sommeren i FCN. Derfor er der også nye numre til enkelte spillere. Se her, hvem der har hvilke numre på ryggen til den nye sæson. 

Trøje nummer 10 er igen besat i FC Nordsjælland. Den har nyindkøbet Mikkel Beckmann nemlig fået tildelt. Og det har han det for øvrigt fint med.

-Jeg har fået 10’eren, og det forpligter på en eller anden måde, føler jeg. Den trøje hænger normalt på en spiller med en central rolle på holdet. Men det er ikke kun nummeret der gør, at jeg skal levere. Det er også fordi, at klubben har betalt penge for mig, og satser på mig. Og det har jeg det helt ok med, siger Mikkel Beckmann. -Jeg har det fint med at have nr. 10, selv om det ikke ligefrem bragte heldet med sig i Randers for mig. Men det har altid været mit ynglingsnummer. Og selv om det måske er lidt gammeldags, så synes jeg faktisk, det er lidt af en ære at have 10-tallet på ryggen. Mens Beckmann har fået sit første nummer i FCN, så er der nogle af hans nye holdkammerater, der har fået nyt nr på trøjerne. F.eks. har unge Jores Okore fået et 2-tal på ryggen og Mads Thomsen har givet trøje nr 13 videre til Oguzhan “O.G” Aynaoglu. I den nyoprettede U/20 trup, der tæller flere af spillerne fra det meget talentfulde U/19 hold som vandt pokalmesterskab og ligabronze i sidste sæson, har spillerne også fået faste numre. Her kommer det fulde overblik over trøjenumrene i FC Nordsjælland for sæsonen 2011/2012. Superliga:
1. Jesper Hansen
2. Jores Okore (nyt)
3. Jacob Egeris
4. Henrik Kildentoft
5. Andreas Bjelland
6. Enoch Adu
7. Nicolai Stokholm
9. Tobias Mikkelsen
10. Mikkel Beckmann (nyt)
12. Rawez Lawan
13. Oguzhan “O.G” Aynaoglu (nyt)
15. Mads Thomsen (nyt)
17. Søren Christensen
18. Michael Parkhurst
19. Mark Gundelach
20. Matti Lund Nielsen
21. Christian Gytkjær
22. Andreas Laudrup
23. Mathias Nielsen (nyt)
24. Andreas Granskov
25. David Jensen (nyt)
U-20 spillere:
27. Seejou King (nyt)
28. Nichlas Rohde (nyt)
29. Søren Henriksen (nyt)
30. Lasse Petry (nyt)
31. Jimmy Kana (nyt)
32. Jannick Storch (nyt)