Laudrup: Vi skulle have lukket kampen

Kategorier

Seejou King spillede sin første Superligakamp i Farum Park og gjorde en god figur som venstre back. (Foto: Boesenfoto.dk)

Laudrup: Vi skulle have lukket kampen

FC Nordsjællands spillere var skuffede over, at de ikke fik lukket kampen med en scoring mere, mens chancerne var der

Det var en flok skuffede FCN-spillere, der i omklædningsrummet vurderede kampens forløb. Andreas Laudrup ærgrede sig over, at føringen ved pausen ikke blev udnyttet til den sejr, alle sådan ønskede sig:
– Havde vi fået scoret til 2-0 i starten af 2. halvleg, som vi havde chancer til, var kampen blevet helt anderledes. Men vi skal lære at være mere effektive på vores chancer, for selv om vi ofte var oppe mod et etableret Horsens-forsvar, fik vi jo skabt mulighederne.
– Men Horsens har et utrolig godt hold med mange løbestærke spillere, og derfor har de altid mange mand både med fremme og tilbage. Efter deres udligning blev det hele lidt fifty fifty. Og vi fik trods alt et point. Det er det, vi må tage med os videre fra den her kamp, konstaterer Andreas Laudrup.
Andreas Bjelland måtte i pausen syes for en lille flænge i panden, som han pådrog sig i et sammenstød med Gilberto Macena efter en halv times spil, men det var ikke det, der gjorde mest ondt på Bjelland efter kampen. Det var tydeligvis den manglende sejr:
– Vi skal have elimineret de mange små fejl, der fører til deres chancer. Og også til det frispark, de scorede på. Issey og Gilberto er gode til at skabe ravage på de gratis tilbud.
– Vi skulle have haft kampen lukket med et mål til 2-0, og vi havde et par store chancer på dødbolde. Det var en kamp, som vi rigtig gerne ville have vundet, siger Andreas Bjelland.
Unge Seejou King havde sin første optræden foran eget publikum, og han blev kåret til Man of the Match:
– Det er da dejligt, at få lidt hæder, men jeg synes selv, jeg lavede nogle fejl og boldtab, jeg ikke burde have lavet. Jeg kunne have gjort det bedre. Nu har jeg prøvet at spille Superliga på hjemmebane, og det var en stor oplevelse. Jeg synes, vi fik rigtig god opbakning og støtte fra tilskuerpladserne. Det nød jeg, og det er med til at bære os frem, siger Seejou King.
FCN måtte spille kampen uden sin nyindkøbte angriber Mikkel Beckmann, der ved lørdagstræningen havde pådraget sig en skade. Skadens omfang kan man ikke sige noget om endnu.