Laudrup bliver i FCN

Kategorier

Andreas Laudrup har spillet 54 førsteholdskampe for FC Nordsjælland. (Foto: boesenfoto.dk)

Laudrup bliver i FCN

FC Nordsjælland har forlænget kontrakten med Andreas Laudrup. Dermed er den populære tekniker i FCN i de næste tre sæsoner.

Andreas Laudrup har indtil videre spillet 54 kampe med tigeren på brystet. Og nu er der garanti for en hel del flere. For den 20-årige tekniker har underskrevet en ny kontrakt med FC Nordsjælland, som knytter parterne til hinanden frem til sommeren 2014. En beslutning, der ikke var svær at træffe for hverken spiller eller klub. – Jeg har hele tiden haft FC Nordsjælland som min førsteprioritet. Det var her, jeg gerne ville blive, og derfor er jeg også meget glad og tilfreds med, at det kunne falde på plads. Jeg har stor tro på den udvikling og fremtid, der ligger hos mig selv og mine holdkammerater her i klubben, og det har haft stor betydning for mig. Det er umuligt ikke at glæde sig over at være en del af en trup, der har det så godt med hinanden. Rent fodboldmæssigt, har den nye Cheftræner de samme idéer som den tidligere, og derfor har jeg fuld tillid til, at det også i den sammenhæng er det rigtige sted for mig at være. – Jeg synes, jeg har udviklet mig meget i den tid, jeg har været i FC Nordsjælland, og jeg føler, jeg er klar til at tage endnu mere ansvar og blive mere afgørende på banen. Og som sagt, så sætter jeg stor pris på de mennesker der er heroppe i truppen og i trænerteamet, og derfor vil jeg gerne fortsat være en del af holdet, inden jeg en dag forhåbentlig gør mig fortjent til at få opfyldt drømmen om at spille i det store udland. Jeg ser FC Nordsjælland som en klub der kan udvikle sig en hel del mere, selv om jeg føler, det allerede er gået stærkt, og de seneste to sæsoner har været spændende at være en del af, siger Andreas Laudrup. – Forlængelsen med Andreas Laudrup ser jeg som en god og logisk beslutning for begge parter. Vi har meget at tilbyde hinanden i de kommende år, hvor vi kan tilbyde Andreas at fortsætte sin spændende udvikling i gode rammer, en spillestil som passer perfekt til ham, og med dygtige trænere omkring sig. De kender ham godt og kan hjælpe ham videre på vejen mod at indfri det store potentiale, som vi føler, han har, siger Sportschef Jan Laursen. – Det er en stor tilfredsstillelse, at både Andreas og FC Nordsjælland har levet op til hinandens forventninger, og at det nu har kastet en langsigtet hensigtserklæring af sig. For 2½ år siden kom han hertil som en meget ung og uprøvet spiller, der viste os stor tillid, ved at lægge sin fremtid i vores hænder og rammer. Og nu har han spillet over 50 kampe for klubben, vundet to pokalmesterskaber og spillet europæisk fodbold. Vi ved, hvor målbevidst og ambitiøs Andreas er, og nu er det op til ham at fortsætte det hårde arbejde på træningsbanen og bide sig endnu mere fast i startopstillingen.

En proces der allerede er godt i gang ifølge den nye Cheftræner.

– Potentialet er stort hos Andreas, og han er en spiller som kan nogle helt andre ting end så mange andre herhjemme. Vi ved, at han kan blive endnu bedre hos os, og vi ved, hvad det er vi skal arbejde med hos ham. Andreas skal blive endnu mere afgørende og synlig på banen for os, men når man ved, hvor målrettet Andreas selv er i forhold til sin arbejdsindsats og sine ambitioner, så jeg er meget glad for, at vi nu kan arbejde videre og give hinanden endnu mere, end vi allerede har gjort, siger Kasper Hjulmand.

– Det giver en anden type tilfredsstillelse, at forlænge en kvalitetsspiller i forhold til at hente en ny til klubben. At spillere, som kender os, tror nok på vores fælles fremtid til at forpligte sig yderligere, det kan jeg personligt rigtig godt lide. Og derfor er det en stor glæde for mig, at Andreas har sin fremtid hos os. Det giver en ekstra energi og endnu mere tro på fremtiden hos alle mand.