Kenneth Rasmussen ny A+ Træner

Kategorier

-Jeg glæder mig meget.

Det sportslige ansvar for U/sektoren i FC Nordsjælland er nu samlet hos Kenneth Rasmussen, der ser frem til sin nye rolle i FCN som A+ Træner. Hele trænerteamet omkring U/holdene også på plads.

I sidste sæson var ansvaret for ungdomssektoren i FC Nordsjælland fordelt mellem Talentchef Kenneth Rasmussen, der stod for det administrative, scouting og rekrutering, og A+ Træner Flemming Pedersen, som arbejde med ungdomslandsholdsspillerne og klubbens mest talentfulde spillere i det daglige på træningsbanen. Nu overtager Kenneth Rasmussen jobbet som A+ Træner efter Flemming Pedersen er tiltrådt som 1st Team Coach i Superligatruppen.

-Efter Flemming er blevet rykket op i Superligatruppen, blev jeg tilbudt at overtage hans ansvar i U/sektoren. Jeg gjorde mig nogle korte overvejelser og takkede derefter ja til det med glæde. For det betyder, jeg stadigvæk kan have det sportslige ansvar i ungdomssektoren, og samtidig kan komme meget mere ud på træningsbanen og være med til at udvikle spillerne og trænerne der. Og ikke mindst have et specielt fokus på vores allerbedste ungdomsspillere, der er med på bruttolandsholdene, siger Kenneth Rasmussen.

37-årige Kenneth Rasmussen har været i FC Nordsjælland i seks år og har både en fortid som spiller, træner og altså leder i klubben. Nu får han igen mulighed for at komme ud på træningsbanen og give sine erfaringer videre til fremtidens tigre mens en del af de mere administrative opgaver vil blive omfordelt. Og ikke mindst den del af det nye ansvar, ser han frem til.

-Fra min side har der været et klart ønske om at komme mere ud på træningsbanen og påvirke tingene i den retning, klubben har fastlagt, vi skal. Det gøres langt lettere på banen end kun på administrationsgangene, og jeg glæder jeg mig meget til at de to ting bedre kan kombineres fra nu af. Samtidig giver det mig også mulighed for at komme endnu tættere på et samarbejde og en dialog med DBU omkring talentudviklingen i dansk fodbold.

-Ambitionen for mig er, at optimere og videreudvikle vores spillere og ungdomstrænere, så vi kan producere rigtige FCN-superligaspillere for fremtiden også. Det er og bliver vores hovedformål med ungdomsarbejdet heroppe. Jeg har været i klubben i mange år efterhånden, og jeg er glad for, at jeg nu kan fortsætte med nye spændende udfordringer, siger Kenneth Rasmussen.

At det skulle være Kenneth Rasmussen der overtager ansvaret fra den vigtige post som A+ træner i FC Nordsjælland er ingen tilfældighed ifølge Sportschef Jan Laursen.

-Det er optimalt at have en mand, der har overblikket over hele ungdomssektoren samtidig med, at han nu får mulighed for at arbejde på træningsbanen med de knægte, som han selv har været med til at udvælge og udstikke retningslinjerne for.

-Med  Kenneth i spidsen har vi i FCN brugt meget tid på at opbygge en struktur omkring vores talentudvikling. Og nu er der så stor en talentmasse i klubben, at det er vigtigt for os at samle kapaciteterne på træningsbanen. Og Kenneth har en A-licens som træner og en fantastisk erfaring som spiller, som det er enormt vigtig at give videre til vores fremtidige Superligaspillere, siger Jan Laursen.

Også trænerkonstellationerne omkring FC Nordsjællands U/19 og U/17 hold er nu på plads i forhold til den kommende sæson. Hos bronze- og pokalvinderne hos U/19 fortsætter Peter Feher som Cheftræner og får den tidligere FC Nordsjælland spiller Søren Krogh ved sin side. U/17 skifter Cheftræner, hvor den tidligere U/19 Assistent Sune Jensen tager over med Daniel K. Pedersen som den anden træner i teamet.
Den tidligere U/17 Cheftræner Carit Falch fortsætter i FCN som scout og analytiker for Superligaholdet samtidigt med, at han skal have en aktiv rolle omkring elitearbejdet omkring FC Nordsjællands ungdomshold under U/15.

Trænerteams i U/afdeling for 2011/2012
U/19: Cheftræner Peter Feher, Træner Søren Krogh
U/17: Cheftræner Sune Jensen, Træner Daniel K. Pedersen