Hjulmand: Vi skal gøre chancerne større

Kategorier

Cheftræner Kasper Hjulmand ser gerne at FCN blive bedre til at skabe de helt åbne chancer.

Hjulmand: Vi skal gøre chancerne større

FC Nordsjællands Cheftræner Kasper Hjulmand tog flere positive ting med sig fra opgøret mod FCK.

FC Nordsjælland havde bolden mere end FCK i lørdagens kamp, men der var langt mellem de helt åbne chancer foran Johan Wiland i FCK målet. Det ærgrede Cheftræneren, der savner kynisme i offensiven:

-Vi mangler at gøre chancerne endnu større. Vi har fint kontrol med kampen specielt efter pausen, hvor vi har bolden meget. Vi får faktisk mulighed for at spille den type fodbold som vi gerne vil, men desværre mangler vi noget kynisme i de offensive aktioner. Der skal dog lyde en stor ros til spillerne, som arbejder hårdt for sagen, sagde Kasper Hjulmand, der nu ser frem mod nogle vigtige kampe i Farum Park:

-Det har været nogle vanskelige kampe her i starten mod gode modstandere. Men både i dag og mod OB var vi tæt på at få point. Det er klart at vi også kigger på processen og der er masser af ting, vi kan tage med til de kommende kampe.  I de næste fire runder har vi tre opgør på hjemmebane og de bliver vigtige, sagde cheftræneren.

Forsvarsstyrmanden, Andreas Bjelland, var ærgerlig efter opgøret. Han følte FCK var til at tale med:

-Det er altid svært mod FCK, men hvis der var en dag, vi skulle slå dem, så var det i dag. Vi mangler desværre skarphed i den sidste aflevering og det bliver afgørende, sagde forsvarsspilleren, der var tilfreds med spillet efter pausen

-I 1.halvleg får de skabt en del chancer og vi giver dem for mange standardsituationer. Men efter pausen kontrollerer vi det fint og prøver at stå højt på banen. Desværre ender det så med at de får scoret, da vi satser til sidst, sagde Andreas Bjelland, der bakkes op af Henrik Kildentoft:

-De sidder på kampen før pausen, men det er som om de bliver lidt trætte i 2.halvleg. Vi får i hvert fald lov til at have bolden og spiller fornuftigt. Desværre får vi ikke scoret på nogle af de halve chancer som vi har og det skal man mod FCK. Nu venter der nogle vigtige kampe, hvor vi skal være mere effektive, sagde Kildentoft.

FC Nordsjælland spiller næste Superligakamp hjemme i Farum Park. Det er mod Silkeborg søndag den 7.8. kl. 16:00.