Flot indhop af Philip Zinckernagel

Kategorier

Flot indhop af Philip Zinckernagel

Assistenttræner John Bredal havde ros til den unge angriber, der sørgede for FC Nordsjællands udligning

– 1-1 var vel fint nok i den kamp, hvor holdene skiftedes til at have overtaget. Og det var i hvert fald et flot indhop, Philip Zinckernagel leverede i 2. halvleg. Vi var bare alt for lang tid om at komme op i tempo i 1. halvleg, hvor der gik en halv time, før vi var der. Vi fik simpelthen sat vores spil for sent. – Til gengæld kunne vi så godt have undværet pausen, så vi kunne have fortsat takterne fra slutningen af 1. halvleg. Nu tog det lige lidt tid at finde dem igen, men vi sluttede kampen bedst af. Lidt irriterende med det mål, de får på et kikset indlæg, der snyder hele forsvaret, men vi må være tilfredse med uafgjort, siger Assistenttræner John Bredal. Philip Zinckernagel var også selv glad for sin scoring: – Jeg fik lige bolden prikket forbi den første forsvarer og derefter drejet mellem de næste to, så jeg kunne få plads til skuddet. Det var dejligt at se den gå ind, siger Philip Zinckernagel.