FCN-reserverne testes mod AB

Kategorier

Den brasilianske prøvespiller Raul får endnu en chance for at vise sig frem i FCN

FCN-reserverne testes mod AB

FC Nordsjælland møder i dag mandag kl. 14.00 AB på bane 3 ved Farum Park i Reserveholdsturneringen

FC Nordsjællands reserver bliver for alvor testet i dag i den første kamp i Reserveholdsturneringen, idet modstanderen AB jo ikke er startet sæsonen i 1. division endnu og derfor stiller i noget nær stærkeste opstilling. Kampen spilles på bane 3 ved Farum Park kl. 14.00, og FC Nordsjælland får i den kamp igen lejlighed til at se den brasilianske prøvespiller Raul i kamp på backpladsen. Assistenttræner John Bredahl har udover Raul følgende 14 spillere i truppen til kampen mod AB: David Jensen, Jacob Egeris, Søren Henriksen, Mathias Nielsen, Bjarke Jacobsen, Mark Gundelach, Mads Windekilde, Magnus Rasmussen, Lasse Petry, Matti Lund Nielsen, Andreas Granskov, Christian Gytkjær, Andreas Laudrup og Oguzhan “O.G.” Aynaoglu.