FCN godt fra start i Milk Cup

Kategorier


FC Nordsjællands U/16 hold er kommet godt fra start i Milk Cup, hvor holdet har vundet de to første kampe.

FCN godt fra start i Milk Cup

FCN deltager med et U/16 hold i den store internationale ungdomsturnering, Milk Cup, som foregår i Nordirland. Her har holdet indledt med to flotte sejre.

De yngste spillere fra FCNs U/17 trup, samt spillere fra årgang 96 og 97 er i disse dage til Milk Cup, hvor holdet har vundet de to første opgør. I den første kamp mod engelske Swindon Town blev det til en 1-0 sejr på et mål af Rasmus Hansen, der sikkert omsatte et straffespark efter Marcus Ingvarsen var blevet revet omkuld i feltet. I resten af kampen pressede et velspillede FCN hold på for en scoring mere, men desværre blev der ikke scoret yderligere. I de sidste ti minutter forsøgte englænderne så at lægge pres på FCN spillerne, der flot modstod presset og sikrede de tre point. I anden kamp viste FCN spillerne også klassen, da de sikkert slog norske Revo Express med 3-1. Rasmus Hansen og Marcus Ingvarsen var igen involverede i målene, da de hver stod for en scoring før pausen. Med tyve minutter igen fik nordmændene til gengæld udlignet efter en fejl i FCN defensiven. De unge tigere holdt dog hovedet koldt og trak tempoet ud af kampen hen mod slutningen ved at spille bolden fint rundt om de norske spilleree. Med 6. minutter igen fik FCN endda også grund til at juble endnu engang, da Zabi Eskandri med hovedet lukkede kampen med sin scoring til 3-1. Næste kamp for FCN spillerne er mod et nordirsk unionshold. Vindes kampen kan FCN spillerne med garanti se frem til semifinalen i den traditionsrige turnering, hvor spillere som David Beckham og Wayne Rooney tidligere har deltaget.