Bjelland: Vi skal vinde flere hjemmekampe

Kategorier

Andreas Bjelland:
Vi skal vinde flere hjemmekampe

 – Farum Park skal helst være som en fæstning, siger Andreas Bjelland før søndagens hjemmekamp mod Horsens kl. 14.00

  FC Nordsjælland fik ikke nogen god start på den nye sæson i udekampen mod OB, men det skal der hurtigt rettes op på, hvis det står til forsvarets styrmand Andreas Bjelland. Den bedste medicin er en sejr på søndag i sæsonens første hjemmekamp kl. 14.00 mod Horsens. – Vi skal rejse os fra nederlaget i Odense, hvor vi først kom med i kampen efter pausen. Vi skal have overført de sidste 45 minutter mod OB til at vare alle 90 mod Horsens. Alle vi spillere vil gerne have en stærk hjemmebane og gøre Farum Park til en slags fæstning for os, og derfor skal vi vinde flere hjemmekampe end i sidste sæson. Og det skal starte mod Horsens, fastslår Andreas Bjelland. Selv om FCN fortsat mangler at komme på tavlen med både point og scorede mål, vil det på ingen måde præge FCN-spillerne på søndag: – Vi tabte på udebane til sidste sæsons sølvvindere, men der er stadig 32 runder tilbage, og det vil være fantastisk med en hjemmesejr over Horsens på søndag, for så er vi i gang inden næste svære udekamp mod FCK. – For at slå Horsens skal vi sørge for at være i boldkontrol som i 2. halvleg mod OB, og så skal chancerne sparkes i mål. Vi skabte mulighederne i premieren, og vi skal lige have hul på bylden. Jeg tror på, at angriberne sparker den ind næste gang, de får chancen. – Men det bliver ikke let. Jeg tager hatten af for Horsens. Det er et godt hold med dygtige spillere i alle kæder og nu også Jeppe Mehl som en markant forstærkning. I sidste sæson fik vi imidlertid også vist, at vi har midler til at gøre ondt på dem, siger Andreas Bjelland. Han kan selv komme til at duellere direkte mod en anden af de nyindkøbte i Horsens, nemlig fyrtårnet Henrik Toft hentet i OB. – Toft har jeg spillet overfor flere gange både mens han har spillet for HB Køge og OB. Vi er begge et par store fyre, og han giver da et ekstra facet i angrebsspillet hos Horsens. Men vi skal koncentrere os om vores eget spil, revanchere os for kampen i Odense og få sat gang i sæsonen med scoringer og vigtigst af alt en sejr, siger Andreas Bjelland. FCN vandt begge hjemmekampe mod Horsens i sidste sæson, og får spillerne et entusiastisk hjemmepublikum som opbakning i Farum Park på søndag, kan det være med til at bære dem frem mod de tre vigtige point.