Foto: Rie Neuchs

Reserveholdet

FCN spiller med i Reserveholdsturneringen

Alle klubberne i Alka Superligaen danner en landsdækkende Reserveholdsturnering. Det giver mulighed for kamptræning til alle spillerne i truppen.

I efteråret er Reserveholdsturneringen geografisk opdelt, og til foråret spiller de bedste fra hver af de tre grupper videre om reservernes DM.

Følg FC Nordsjælland i Reserveholdsturneringen:

Se resultaterne fra efteråret 2016 ved at klikke HER

Se programmet for foråret 2017 ved at klikke HER

 

 • Reserverne slog OB med 2-1 1. maj 2017
  FC Nordsjælland tog mandag eftermiddag mod OB’s reserver og FCN mandskabet vandt kampen med 2-1 efter en stærk 2.halvleg, men også mange flotte redninger fra Patrick Carlgren i målet i specielt 1.halvleg var med til at sikre sejren.
 • Reserverne spiller hjemme mod OB 1. maj 2017
  Kl.13.30 i dag, mandag, spiller FC Nordsjællands reserverne hjemme mod OB. Kampen spilles inde på stadion, Right to Dream Park, og der er gratis adgang via indgang A1.
 • Patrick da Silva fik comeback for reserverne 24. april 2017
  Venstrebacken Patrick da Silva spillede for første gang i FCN-trøjen, da reserverne tidligere i dag mødte Silkeborg IF i reserveholdsligaen. Kampen kom Silkeborg bedst ud af, da de vandt med 3-1 i en tæt kamp.
 • God 2. halvleg ikke nok for reserverne i Viborg 3. april 2017
  FCN havde det svært i 1. halvleg af dagens Reserveholdskamp i Viborg og tabte kampen med 0-1.
 • Reserverne spiller kamp i Viborg i dag 3. april 2017
  Reserveholdsturneringen er i fuld gang, og kl. 13.30 fløjtes der op i Viborg, hvor FCN skal forsvare status som ubesejret i den turnering.
 • Svensk skarphed da FCN-reserverne tabte 24. marts 2017
  FC Nordsjælland spillede fredag aften træningskamp mod Helsingborgs bedste mandskab på deres helt nyrenoverede Olympia stadion. Svenskerne viste sig som de klart skarpeste, da de snuppede en 3-1 sejr.
 • Norske og danske scoringer i reserveholds-sejr 20. februar 2017
  FC Nordsjælland spillede mandag eftermiddag den anden reserveholdskamp i forårets reserveholdsturnering. Denne eftermiddag stod den på kamp i Esbjerg, og det blev til en flot 3-2 sejr. Målene blev scoret af Tobias Mikkelsen og to gange Mathias Rasmussen.
 • Highlights: FC Nordsjælland – Brøndby IF: 7-1 5. december 2016
  Se alle højdepunkterne i den overbevisende indsats af reserverne, da de vandt hele 7-1 over Brøndby IF.
 • Hattrick-Mathias: Fantastisk følelse 5. december 2016
  Mathias Rasmussen leverede idag et fornemt hattrick mod Brøndby i Reserveligaen, hvor FCN slog BIF med hele 7-1. Det var den norske spillers første hattrick som senior.
 • Mathias R. var flyvende i storsejr over Brøndby 5. december 2016
  Med en imponerende flot holdindsats og sejr på hele 7-1 over Brøndby sikrede FCN sig førstepladsen i Reserveholdsturneringen.
 • FCN spiller årets sidste reserveholdskamp 5. december 2016
  I dag kl. 13.00 får FCN besøg af Brøndby til en afgørende kamp om at komme med i forårets topgruppe i Reserveholdsturneringen.
 • 2 ud af 3 “guddommelige” mål mod HIK – se dem her! 23. november 2016
  FCN vandt 3-0 over HIK i en træningskamp tirsdag aften i Right to Dream Park. Divine Naah lavede to og Adnan Mohammad et enkelt. FCN TV har samlet målene her.