SL-trænerne kårer Emiliano til Efterårets Profil

Kategorier

Foto: Getty Images

Tipsbladet’s traditionsrige kåring er dette efterår gået til Emiliano Marcondes efter at Superliga-topscoreren er blev valgt til Efterårets Profil af trænerne fra de andre Superliga-klubber.

Tipsbladet skriver at, Emiliano Marcondes fik 52 ud af 65 mulige point. Han vandt foran Brøndbys Christian Nørgaard, de norske angribere Pål Alexander Kirkevold og Alexander Sørloth og holdkammeraten Mathias Jensen.

Følgende trænere fortæller om Emiliano til Tipsbladet:

– Marcondes har en kombination af fysisk og verbal hårdhed, samtidig med at han har finesse i sit spil. Det er gode egenskaber at have, når man skal præstere, begrunder AGF-træner David Nielsen, at han har peget på FC Nordsjælland-topscoreren.

– Marcondes har gjort den afgørende forskel for et FCN-hold, som mistede store profiler i sommer. Han er topscorer i ligaen og laver mange assists. Derudover hadet af mange modstandere og fans. Han har holdt hovedet koldt/højt og præsteret på en højt niveau gennem hele efteråret og været meget afgørende for FCN’s flotte efterår, siger Hobros Thomas Thomasberg.

I foråret var det iøvrigt Marcus Ingvartsen som løb med titlen som Forårets Profil, som også er sat op af Tipsbladet.

Du kan læse et stort interview med Emiliano i Tipsbladet, som udkommer fredag med Ekstra Bladet.

Emiliano Marcondes spiller sidste kamp for FCN på søndag, når Hobro IK kommer på besøg, inden turen går til engelske Brentford.

KØB BILLET TIL DEN KAMP HER!