FCN er det klart mest scorende hold

Kategorier

21 gange har FCN-spillerne kunnet juble over en scoring i denne sæsons første otte kampe.

Boesenfoto.dk

FC Nordsjælland er nærmest gået mål-amok med 21 scoringer i sæsonens første otte spillerunder, altså over 2,6 mål pr. kamp.

Der er al mulig grund til at gæste Right to Dream Park både mandag og fredag i næste uge, hvor FCN har hjemmekamp mod henholdsvis AGF og SønderjyskE, begge aftener kl. 19.00, for der er nærmest garanti for en masse mål.

FC Nordsjælland topper Superligaen med 19 point og er også den klart mest scorende klub med 21 træffere. FCN har altså scoret over 2,6 mål pr. kamp. De næstmest scorende klubber har “kun” nettet 15 gange. Det er Brøndby, FCM og netop SønderjyskE, der kommer på besøg fredag 22. sept.

Tigrene har også Superligaens bedste målscore med 21-12, altså plus 9 mål, og det vil sige over 4 mål pr. kamp. På hjemmebane har FCN en målscore på 10-4, og tigrene har vundet alle fire kampe i Right to Dream Park over AaB, Brøndby, Helsingør og senest FCK, som blev slået med hele 3-0.

Alt i alt har det givet FCN en helt forrygende sæsonstart, især sammenlignet med starten af sidste sæson, hvor FCN efter otte spillerunder kun havde samlet 7 point.

Publikum har også fået øjnene op for underholdningsværdien med alle de mange mål og det fremadrettede spil, FCN leverer. Der har været over 4.500 tilskuere i gennemsnit til sæsonens første fire kampe i Right to Dream Park, og der bliver sikkert også stemning og fest til kampene mod AGF og SønderjyskE.

Navnlig kampene mod AGF er statistisk set altid målrige. Alene fra de seneste sæsoner husker vi mange kanonkampe og resultater som 5-3, 4-2, 3-3 og 3-2, som blev facit sidst århusianerne var på besøg for et år siden.

Køb din billet til begge kampe allerede nu online HER