U/11 spillere fik meget ud af træningsturnering

Kategorier

Farum-holdet havde fem gode kampe i træningsturneringen i søndags.

Farum BK/FCN var søndag værter for en træningsturnering for U/11 årgangen, hvor et rigtig stærkt felt deltog.

Udover Farum BK/FCN deltog også Brøndby, KB, B 93, AB samt HIK. Kampene foregik inde på Right to Dream Park.

Farum/FCN startede dagen med at møde KB, som vandt med 3-1. Herefter blev det til sejr på 6-0 over HIK og 1-0 over Brøndby efter en god og tæt kamp. Efter en pause i programmet blev det til sejr på 4-0 over AB og til sidst 1-1 mod B 93. Det var en flok trætte drenge til sidst, men de fik alle et stort træningsudbytte af dagen.

 

– Vi fik fem kampe mod fine modstanderne, og vi fik set hele truppen i aktion, hvilket er vigtigt i en opstartsperiode, hvor vi arbejder med mange forskellige elementer og faser i vores spil, som alle skal lære og forholde sig til.

– Niveauet bar præg af, at drengene lige er vendt hjem fra ferie, og vi fik set flere ting, hvor vi skal forbedre os, men omvendt fik vi også set et individuelt højt niveau hos flere spillere, så alt i alt en fin søndag på Right to Dream Park, lyder det fra René Klok, sportslig koordinator og specifikansvarlig.