Nelsson: Vi kom godt igen med holdånd og motivation

Kategorier

Victor Nelsson har været stærk i det centrale forsvar i begge U/21 landskampe.

Foto: Getty Images

FCN-spillerne var naturligvis skuffede over at lave de fejl, der kostede sæsonens første nederlag, men slutspurten tæller på positivsiden.

Der blev i FC Nordsjællands omklædningsrum ikke lagt skjul på, at man selv var skyld i nederlaget på 3-4 i Herning, men alle er opsat på straks at komme tilbage på vindersporet. Victor Nelsson udtrykte det således:

– Vi vidste jo udmærket, hvad der var, de ville komme med, og det fik vi ikke dæmmet op for i 1. halvleg. Det fungerede heldigvis bedre, da vi i 2. halvleg skiftede til 4-3-3 systemet, og vi kom godt igen. Det kan vi tage med os videre.

– Jeg synes, vi får vist holdånd og motivation, og det kan vi godt tage med os til kampen mod Helsingør. Havde vi bare haft fem minutter mere efter reduceringen til 3-4, tror jeg også, vi havde fået udlignet. Men nu må vi hjem og træne, og så skal vi smadre igennem mod Helsingør, lyder det fra Victor Nelsson, der før pausen havde mange luftdueller med Onuachu, men i 2.halvleg blev rykket frem på midtbanen.

Viktor Tranberg ærgrer sig ligesom holdkammeraterne over den dårlige kampstart:

– Vi står med en skodfølelse lige nu, for vi føler, vi kunne gøre det så meget bedre  mod det FCM-hold. Men de er svære at spille mod, når vi forærer dem en 2-0 føring, fordi vi ikke gør det, vi skal fra start.

– Hvis vi ikke giver de mål væk var det blevet en helt anden kamp, så det er vores egen skyld. Vi taber på dumme mål, og de første to dræber kampen lidt for os. Også scoringen til 4-0 kunne vi have undgået.

– Men efter fire sejre i streg kom nederlaget altså. Nu skal vi tilbage på sporet igen med det samme. Vi lærer af fejlene, og nu er fokus på at vinde næste kamp, siger Viktor Tranberg.

Nu venter der to hjemmekampe mod FC Helsingør og FCK. Vær med i Right to Dream Park til de to kampe, hvor det unge FCN-mandskab skal vise, at det kan holde fast i toppen af danske fodbold. Køb billet HER.